Țiți si Aqua Life Swim, de Halloween !

Țiți si-a facut prezenta la show-ul magicianului Mydas !

Bineinteles nu sconcsul Țiți este cel mai important personaj din petrecerea de Halloween, ci intreaga echipa de copii, care a venit deghizata foarte variat, in personaje din filme sau desene animate. Copiii s-au distrat de minune alaturi de magicianul “Mydas” datorita show-ului cu “cele mai impresionante numere” in care acesta “nu a sacrificat nimic din viziunea sa artistica”.

 Țiți ne-a distrat de minune !

Antrenorul Neacsu Alexandru a spus ca aceasta este “o seara de Halloween unde micii si marii campioni Aqua Life Swim s-au intalnit pentru a lupta cot la cot cu spiritele rele. Echipa Aqua Life Swim a reusit sa castige si de aceasta data, prin distractie, joaca si magie!”

Citeste mai mult…

Am iesit un pic in parc !

Ne-am plimbat si ne-am jucat !

De 1 iunie copiii clubului Aqua Life Swim au iesit in parc. Am facut cu totii o plimbare pe role, biciclete sau trotinete, apoi ne-am oprit si am inceput jocurile. La jocuri au participat atat copiii cat si parintii acestora alaturi de antrenori. Pe aceasta cale clubul Aqua Life Swim le-a urat “La multi ani” tuturor copiilor prezenti sustinandu-i in continuare pentru evolutia lor atat in apa cat si pe uscat.

Citeste mai mult…

Foto Izvorani – Cupa de iarna

Am incheiat anul alaturi de “legenda din bazin” – Carmen Bunaciu.
« 1 de 8 »

Concurs, Cupa Mos Craciun

Concurs, Cupa Mos Craciun 2016

La acest concurs au participat peste 110 copii, rezultatele fiind pe masura, toti copiii castigand medalii, diplome si premii, iar cei mai buni au urcat pe podium si au fost felicitati chiar de Mos Craciun ! Competitia a avut loc in bazinul de inot Aqua Life Swim (Piata Sudului), fiind a 4 – a editie organizata de clubul nostru. Concursul a fost adresat tuturor copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 14 ani.

Mai multe detalii pe blog

Foto Izvorani

Galerie foto – Izvorani 5 noiembrie 2016