Matei inoata fara sa respire

Matei inoata alaturi de pestisorii lui preferati !

Astazi este o zi importanta pentru Matei. A reusit sa inoate o latime in bazinul mic, motivat de pestisorii lui preferati pe care ii primea de fiecare data ca recompensa. In filmarea de mai jos, Matei are varsta de 1 an si 11 luni. Toate filmuletele cu evolutia lui Matei pot fi gasite accesand urmatoarea categorie: Matei la primele lectii de inot

Matei se scufunda fara frica !

Matei la cursurile de inot – Aqua Bebe !

In perioada rece a anului cand parintii hiperprotectori isi feresc copiii de bazin, Matei inoata bine mersi, se scufunda si zambeste pe sub apa fara frica si fara sa inghita apa ! Reflexele i s-au format foarte bine si reuseste singur sa plutesca si sa se deplaseze singur cativa metri. In plus… este foarte amuzant !

Matei a intrat prima oara in apa la varsta de 1 luna: Matei in bazin la 1 luna. Mai multe filmulete de la Aqua Bebe cu Matei gasiti in aceasta categorie: Nutu Matei la lectiile de inot

Matei la lectiile de inot

Matei la lectiile de inot

Pentru copii cursurile de inot reprezinta o adevarata distractie, cei mici asimileaza rapid informatiile si reusesc sa se adapteze repede in mediul acvatic. Joaca in apa il ajuta pe Matei, sa isi intareasca sistemul cardiac, circulator, respirator si osos. Apa il provoaca pe bebe sa isi controleze respiratia si miscarile adaptandu-le mediului acvatic. Lectiile de inot stimuleaza cresterea si dezvoltarea copiilor de la varste fragede.

Mai multe filmulete de la Aqua Bebe cu Matei gasiti in aceasta categorie: Nutu Matei la lectiile de inot

Matei la lectiile de inot (1 an)

Lectie de inot la varsta de 1 an !

Daca in filmarea precedenta la varsta de 7 luni, Matei parea destul de curios in filmarea ce urmeaza pare ca bazinul de inot devine un mediu prietenos si nimic nu mai e nou. In aceasta filmare Matei are varsta de 1 an. A crescut si a invatat sa sara in apa si sa se scufunde !

Matei la lectiile de inot (7 luni)

Lectie de inot la varsta de 7 luni !

Dupa filmuletul precedent in care Nutu Matei a intrat pentru a doua oara in bazinul de inot la varsta de 4 luni ne-am intors din nou cu mai multa energie. De data aceasta Matei a implinit 7 luni si pare a fi mai relaxat. Totusi curiozitatea lui pentru apa se pare ca va ramane pentru multa vreme. Usor, usor o sa ne obisnuim cu apa, vom invata sa inotam si bineinteles vom ajungem campioni.