Cursuri de inot pentru adulti

Cursuri inot adulti

Cursuri inot adulti

Cursurile de inot pentru adulti sunt organizate pe culoare diferite, cu antrenori diferiti in functie de nivelul si varsta fiecaruia. Deasemenea cei care doresc o asistenta sporita, pot beneficia de un antrenor personal, care sa aiba in vedere toate particularitatile individuale ale fiecarui cursant. Bazinul de inot are o adancime de 1,60 m pentru invatarea inotului in siguranta.

Citeste mai mult…

Cursurile de inot copii

Cursurile de inot copii

Cursurile de inot pentru copii sunt organizate pe culoare diferite, cu antrenori diferiti in functie de nivelul si varsta fiecaruia. Deasemenea copii mici, beneficiaza de asistenta unor antrenori specializati in cursurile de inot cu nou-nascutii si copii mici intr-un bazin fara clor, modern, unde apa este tratata prin ionizare.

Citeste mai mult…

Ce cursuri de inot oferim ?

In bazinele noastre de inot puteti sa inotati de placere (agrement inot) sa invatati sa inotati la cursurile de inot, sa va perfectionati miscarile sau sa faceti parte dintr-o grupa de Aqua Gym indiferent de varsta.

Va punem la dispozitie urmatoarele tipuri de cursuri:

  • Aqua Gym
    Miscari de fitness in mediul acvatic sub ritmul muzicii

  • Recuperare fizica
    Cu antrenor personal pentru persoanle care doresc sa isi imbunatateasca starea de sanatate si sa tonifieze musculatura in zonele afecatate prin inot altaturi de un kinetoterapeut.