Invitatie la concurs !

Cupa Aqua Life Swim 2017

Ca in fiecare sfarsit de an va invitam sa va alaturati echipei Aqua Life Swim pentru competitia organizata in scopul evaluarii sportivilor cu potential pentru a continua drumul spre inalta performanta. Cei mai buni se vor afla pe podiumul de premiere si vor primii medaliile binemeritate pentru locurile ocupate. Anul acesta Cupa Aqua Life Swim se va muta la Izvorani pentru o simulare cat mai buna a competitiilor municipale din timpul anului.

Nota (5 / 1)

Lasa un mesaj

Sorteaza dupa:   noi | vechi | cele mai votate
Luiza Iorga
Member
Luiza Iorga
Nota :
     

Buna ziua,
In ce data va avea loc concursul de la Izvorani?poate participa orice copil care a făcut cursuri de inot anul acesta la Dvs?sau mai exact care sunt condițiile de participare(vârsta,categorie,experiența,etc)
Multumesc anticipat pt raspuns

Aqua Life
Admin

Buna ziua. Concursul va fi pe data de 17 decembrie. Poate participa orice copil inscris la Aqua Life Swim nascut intre anii: 2012 – 2002. Copilul trebuie sa poata face fata probelor afisate mai sus. (sa inoate 50 de metrii)

Luiza Iorga
Member
Luiza Iorga

Multumesc pt răspuns.As mai avea o întrebare: ultima proba(ștafeta copil -părinte) este obligatorie?copilul știe sa înoate și ar face fata probelor dar noi nu avem astfel de abilitați…..