Sari la conținut
Swim Advisor » Cursuri inot » Blog » Clubul LCD oferă cursuri de înot pentru copii în bazinul Olimpia, promovând performanța

Clubul LCD oferă cursuri de înot pentru copii în bazinul Olimpia, promovând performanța

Clubul LCD a devenit un renumit punct de referință pentru dezvoltarea abilităților de înot pentru copii, organizând cursuri de performanță în bazinul Olimpia. Cu o abordare profesionistă și un cadru de învățare sigur și stimulant, clubul se străduiește să cultive pasiunea pentru înot și să promoveze performanța în rândul copiilor.

Antrenori specializati și infrastructura de calitate
Clubul LCD pune accentul pe calitatea cursurilor, angajând antrenori specializați în învățarea înotului pentru copii. Acești instructori au experiență vastă în lucrul cu copiii și sunt certificați în siguranța acvatică, învățarea tehnicilor corecte și dezvoltarea performanței în înot. Bazinul Olimpia, cu facilitățile sale moderne și adâncimea adecvată pentru învățarea tehnicilor avansate de înot, oferă un mediu propice progresului și obținerii performanței.

Programe adaptate pentru fiecare nivel și vârstă
Clubul LCD organizează cursuri de performanță în înot, adresate copiilor de diferite nivele și vârste. Fiecare program este conceput pentru a se adapta la abilitățile și nevoile individuale ale copiilor, asigurându-se că aceștia progresează în mod corespunzător. De la începători până la avansați, fiecare copil primește o atenție individualizată și instrucțiuni personalizate pentru a-și dezvolta abilitățile de înot și a-și atinge potențialul maxim.

Focus pe tehnici avansate și pregătire fizică
Clubul LCD se concentrează pe dezvoltarea tehnicilor avansate de înot și pregătirea fizică a copiilor pentru a obține performanțe remarcabile. Cursurile de performanță includ instruire intensivă în tehnicile de înot competitive, cum ar fi înotul liber, spate, fluture și bras, îmbunătățirea vitezelor și perfecționarea tehnicilor de viraj și start. De asemenea, se acordă o atenție deosebită pregătirii fizice generale, inclusiv forță, rezistență și flexibilitate, pentru a spori performanța în apă.

Rating:
5/5

Clubul LCD dispune de locatii de inot acoperite atat in sectorul 2 cat si in sectorul 3 si sectorul 6. Locatiile sunt cunoscute aflandu-se in incinta unor baze sportive, usor de ajuns cu orice mijloc de transport in comun. Locatia din sectorul 2 se afla in interiorul clubului Olimpia, cu o lungime de 25 m si latimea de 15m, adancimea de ~2m iar temperatura apei in bazin fiind de ~30 grade C iarna si ~28 grade C vara . Apa are un PH cu norme cuprinse intre 7,2 si 8,2 iar concentratia clorului rezidual liber este de 0,5 mg

O locatie excelenta cu un raport foarte bun calitate-pret.