Sari la conținut
Swim Advisor » Cursuri inot » Cursuri de inot pentru copii

Cursuri de inot pentru copii

Cursurile de inot pentru copii sunt organizate in sectorul 4 in bazinul scolii nr.190. Bazinul se afla pe strada Nițu Vasile Nr. 16 langa  statia de metrou Piata Sudului, in cartierul Berceni, sectorul 4. In acest bazin sunt organizate atat cursuri de inot pentru copii cat s cursuri de inot pentru adulti, ore de performanta in Natatie si Polo pe apa, recuperare fizica, iar bazinul este deschis publicului larg pentru ore de agrement.

Bazinul din Berceni este singurul bazin de inot semiolimpic, omologat, din Romania.

Noul bazin din sectorul 4 cu lungimea de 25 m si 6 culoare aflat la Școala Gimnazială Nr. 190 a primit certificatul de omologare și de-acum este deschis tuturor copiilor din sectorul 4 și, printr-un parteneriat cu federația de specialitate, și înotătorilor din lotul olimpic.

Bazinul scolii nr. 190 este singurul bazin semiolimpic omologat și al doilea, după Dinamo, olimpic, primul care a fost omologat de Camelia Potec. In felul acesta am putut relua Campionatele Internaționale de Înot ale României.

Cum arata bazinul de inot din Berceni ?

Unde se afla bazinul scolii 190 ?

Bazinul de inot se afla in curtea scolii 190, in apropierea mall-ului Sun Plaza, accesul facandu-se foarte usor prin intermediul statiei de metrou Piata Sudului. Deasemenea se poate ajunge si cu autobuzul sau cu tramvaiul. Bazinul Scolii nr.190 se afla in cartierul Berceni, in sectorul 4, pe strada Nitu Vasile nr.16.

Cum te poti inscrie la cursurile de inot pentru copii sau adulti ?

Cursuri de inot pentru copii

Te invităm să îți aduci copilul la un curs de înot pentru copii la unul din bazinele moderne, curate si incalzite din Bucuresti pentru invatarea inotului in cele mai sigure conditii.

Unde se organizeaza cursurile de inot pentru copii:

Alegeti un bazin de mai jos pentru a beneficia de oferta:

Cursuri inot copii la Acvatic Bebe Club
– Str. Delea Noua nr 15, sector 3 Bucuresti

Situat central, la 5 minute de condus de Piata Unirii, clubul ofera un mediu sigur si sanatos pentru copiii de pana la 6 ani, care au astfel ocazia sa invete despre siguranta acvatica si procedeele de inot, sa faca sarituri si scufundari intr-un bazin cu apa la temperatura de 32 de grade, fara clor.

Acvatic Bebe Club

Clubul ofera lectii cu instructor individual, cu un numar de maxim 3 copii pe sedinta, astfel incat sedintele de educatie acvatica sa se realizeze tinand cont de starea fizica si ritmul de evolutie a fiecarui copil.

Afla mai multe detalii despre Acvatic Bebe Club

 Cursuri inot copii la Scoala 25:

Bazinul se afla in sectorul 2 in apropierea statiei de metrou Obor, pe Strada Ghinea Bratasanu 7 (langa scoala 25)

Cursuri inot scoala 25

Bazinul este acoperit cu arce de lemn ce sprijina în cele doua diafragme laterale ale cladirii. La parterul cladirii se gasesc spatiile generoase si moderne pentru vestiare, precum si spatiile tehnice pentru sistemele automatizate. Sistemele bazinului automatizate sunt necesare bunei functionari a bazinului.

Antrenor scoala 25:
076 104 1004
Receptie scoala 25:
0761633663

 

Cursuri inot copii la Carol Davila:

Bazinul se afla pe B-dul Eroii Sanitari nr.8 in CotroceniCursuri inot copii CotroceniUn bazin semiolimpic, cu o lungime de 25 m si o latime de 15m. Apa este permanent filtrata si incalzitaa avand temperatura cuprinsa intre 29 – 32 grade. Bazinul este reintretinut periodic si ofera conditii foarte bune pe durata intregului an.

Antrenor Carol Davila:
0723 0000 50
Receptie Carol Davila:
07222 01 666


Cursuri inot copii la Steaua:

pe Bulevardul Ghencea 35, sector 5 Bucuresti

Antrenor Steaua:
0723 0000 50
Receptie Steaua:
07222 01 666

 

Cursuri inot copii la bazinul Olimpia –  zona Iancului

pe soseaua Iancului nr.128 A

Antrenor personal:
0761 633 663
Receptie Olimpia:
0761 633 663

 Majoritatea locatiilor afisate pe site organizeaza cursuri de inot pentru copii tinand cont de varsta si nivelul fiecaruia:

  • Cursuri inot copii pentru initiere inot
    Cursurile de initiere inot sunt organizate, in functie de nivelul fiecarui incepator. Exista incepatori mai mici si incepatori mai mari, iar indrumarea trebuie realiata sub supravegherea atenta a unor instructori experimentati.

  • Cursuri inot copii pentru perfectionare
    Perfectionarea se va face intotdeauna in bazine semiolimpice (25 metri) sub indrumarea antrenorilor care se ocupa in special de corectarea tehnica a exercitiilor. Deoarece majoritatea cluburilor pun accentul pe promovarea viitorilor campioni, atentia trebuie sa fie sporita alaturi de antrenorii echipelor de performanta pentru rezultate cat mai bune.

  • Cursuri inot copii pentru performanta in natatie
    Datorita rezultatelor de la concursuri, numarul copiilor care practica acest sport este in continua crestere. Pe toata durata intregii zile de luni pana vineri exista grupe de performanta cu copiii care reprezinta cluburile la competitiile sportive. 

Afla mai multe informatii despre cursurile de inot pentru copii sau adulti: