Swim Advisor » Cursuri inot » Blog » Servicii inot

Servicii inot

Servicii inot !

Va punem la dispozitie bazine de inot tratate special fara adaos de clor. Aici se desfasoara cursurile de inot pentru copiii nou-nascuti (Aqua Bebe), cursurile de initiere pentru copiii de peste 3 ani si cursurile de perfectionare pentru pregatirea in performanta: natatie. In bazinul semiolimpic sunt organizate cursuri de inot pentru adulti, recuperare fizica si Aqua Gym ! Pe scurt, va punem la dispozitie toate serviciile organizate in mediul acvatic dupa preferintele d-voastra !

Servicii inot: cursuri de initiere inot, perfectionare, performanta in natatie, aqua gym si aqua bebe !

De ce cursurile de inot la scoala 25 ?

Cursurile de inot la scoala 25 În urma controlului si analizelor facute de catre Ministerul Sanatatii prin directia de Sanatate Publica asupra calitatii apei, bazinul scolii s-a dovedit a fi unul din cele mai curate bazine de inot din Bucuresti. Acest lucru este confirmat de Laboratorul de Diagnostic si Investigare in Sanatate Publica. Bazinul scolii gimnaziale nr. 25 este situat pe Strada Ghinea… 

Cursuri de inot pentru adulti

Cursuri inot adulti

Cursuri inot adulti

Cursuri de inot pentru adulti

Cursurile de inot pentru adulti sunt organizate pe culoare diferite, cu antrenori diferiti in functie de nivelul si varsta fiecaruia. Deasemenea cei care doresc o asistenta sporita, pot beneficia de un antrenor personal, care sa aiba in vedere toate particularitatile individuale ale fiecarui cursant. Bazinul de inot are o adancime de 1,60 m pentru invatarea inotului in siguranta.

Cursurile de inot copii

Cursurile de inot copii

Cursurile de inot pentru copii sunt organizate pe culoare diferite, cu antrenori diferiti in functie de nivelul si varsta fiecaruia. Deasemenea copii mici, beneficiaza de asistenta unor antrenori specializati in cursurile de inot cu nou-nascutii si copii mici intr-un bazin fara clor, modern, unde apa este tratata prin ionizare.