Ce este recuperarea fizica ?

Daca ai probleme de sanatate iar doctorul ti-a spus ca inotul iti face bine, si recuperarea in mediul acvatic te va ajuta, nu mai pierde timpul. Foloseste pagina de contact si solicita asistenta unui kinetoterapeut care te va ajuta sa iti revii mai repede printr-un program de exercitii in apa cu diverse materiale plutitoare sau greutati mici pentru intarirea musculaturii in zonele afectate !

Hidrokinetoterapia reprezintă baza recuperării medicale, una din principalele forme de refacere a funcţiilor diminuate în urma unor boli sau traumatisme. În acelaşi timp, metodele terapiei prin inot au indicaţii largi în majoritatea capitolelor de patologie (aspect terapeutic) şi mai modern în profilaxia primară a unor grupe largi de afecţiuni ale sistemului locomotor, ale aparatului cardio-vascular, aparatului respirator, etc. (aspect profilactic). Kinetoterapeutii nostrii prezintă participanţilor, într-o manieră mai mult comercială decât ştiinţifică, „puterea apei”. Programele respective sunt însă deosebit de atractive şi mai ales eficiente. Ele sunt intitulate generic “Recuperare fizica prin Inot” pentru a sugera complexitatea acestor demersuri acvatice, ca parametrii revelatori ai sănătăţii.

Recuperare fizica pe uscat – Kinetoterapie

Putem spune despre un om ca sufera de o „Boala” din momentul in care,capacitatea de a-si desfasura activitatile vietii zilnice scade intr-o masura mai mica sau mai mare.Actul medical,implicit procedurile de fizioterapie si kinetoterapie,au rolul de a readuce organismul uman la nivelul la care să permită efectuarea activitatilor cotidiene într-o manieră cât mai obişnuita, mai „normala”.Un element important al actului medical îl reprezintă si recuperarea medicala, ce se adreseaza tuturor categoriilor de patologie ce afecteaza organismul uman la toate cele trei nivele

.

Cursuri de inot la Kabanoki Spa

Cursuri de inot la Kabanoki Spa

Cursurile de inot in bazinul Kabanoki  sunt organizate la nivel de grup sau in regim personal. Bazinul de inot este localizat in zona de nord a capitalei, in apropierea padurii Baneasa, transportul in comun fiind usor accesibil, Complexul Comercial Baneasa aflandu-se in imediata apropiere.

Pe langa aceste sfioase ispite, Kabanoki Spa Bucuresti va ofera nenumarate aventuri de care puteti avea parte ! O spectaculoasa piscina interioara de 17m lungime cu 5m latime sta la dispozitia dumneavoastra, plus alte doua piscine destinate bebelusilor si hidrokinetoterapiei.

De asemenea, veti fi rasfatati intr-un jacuzzi spumos, va puteti relaxa intr-o sauna finlandeza sau puteti beneficia de un masaj relaxant. Deschis recent, dotat cu cea mai moderna aparatura pentru incalzirea si tratarea apei. Kabanoki Spa Center va poate ajuta sa uitati de vechea silueta care v-a incomodat atata vreme!

In incinta acestui centru beneficiati de urmatoarele facilitati:

  • o piscina de 17 m lungime cu 5 m latime si adancime de 1.10 m. Aceasta este dedicata cursurilor de inot, sedintelor de aqua-gym, dar si inotului liber.

  • un bazin destinat bebelusilor

  • jacuzzi

  • sauna uscata

  • vestiare pentru clienti

  • sala de gimnastica si aerobic

  • bazin pentru recuperare medicala

  • sala kinetoterapie

  • zona pentru masaj

  • cabinet medical