Aqua Gym

Aqua Gym in Bucuresti

Au reinceput antrenamentele de AQUA GYM

Pentru a practica aqua gym sau aqua fitness nu este necesar sa stim sa ino­tam, deoarece nivelul apei in care se prac­ti­ca exercitiile nu depaseste nivelul gatului. Exer­citiile de aerobic in apa sunt mult mai usor de efec­tuat, articulatiile si tendoanele fiind complet protejate.

Prin Aqua Gym puteti sa slabiti sa va tonifiati musculatura, sa va imbunatatiti rezistenta sa ardeti caloriile si celulita, si sa va formati un corp de invidiat.

Inscrie-te la Aqua Gym in sector 4 sau sector 2:

Aqua Gym la bazinul scolii 25 din sectorul 2 Strada Ghinea Brătăşanu 7 – Colentina sector 2 (statia de metrou Obor)

Aqua Gym la bazinul scolii 190 din sectorul 4  Strada Vasile Nitu nr.16 – Berceni sector 4 (statia de metrou Piata Sudului)

Programul AQUA GYM:

Seara de la ora 20 in zilele de  luni miercuri si vineri, adultii au posibilitatea de a se inscrie la orele de aqua gym. Preturile la Aqua Gym difera in functie de numarul de sedinte alese.

Care sunt preturile bazinelor din sectorul 2 si sectorul 4 la AquaGym? Beneficieza si tu de reducere la orele de Aqua Gym organizate in zilele de luni miercuri si vineri incepand cu ora 20:00. Suna acum:

Inscriere Aqua Gym: 07222 01 666 Detalii Aqua Gym 0761 633 663
Aqua Gym sector 2

Vezi oferta Aqua Gym

Locatia din sectorul 2 pentru Aqua Gym

Bazinul scolii nr. 25 este situat pe Strada Ghinea Brătăşanu 7, in zona Colentina, sector 2 Bucuresti. Intrarea se face prin Strata Litovoi Voievod bazinul fiind situat in spatele Scolii nr.25.

Locatia din sectorul 4 pentru Aqua Gym

Bazinul scolii nr. 190 este situat pe Strada Vasile Nitu nr.16, in zona Berceni, sector 4 Bucuresti. Bazinul este aflat in apropierea mall-ului Sun Plaza. langa statia de metrou Piata Sudului.

 Care este programul orelor de Aqua Gym?

Orele de Aqua Gym sunt organizate in intre orele 20:00  si 21:00 luni miercuri si vineri.

Ce inseamna Aqua Gym?

Aqua Gym inseamna aerobic in apa sau aquafit. Tehnicile aqua­ gym combina diferite exercitii folosite in aerobicul la sol, la care se adauga unele metode spe­cifice.

Aqua Gym este un sport complex, care lucreaza absolut toate gru­pele musculare, fiind potrivit deopotriva bar­batilor si femeilor, indiferent de varsta, inclusiv fe­meilor insarcinate pana in luna a opta.

Pentru a practica aqua gym nu este necesar sa stim sa ino­tam, deoarece nivelul apei in care se prac­ti­ca exercitiile nu depaseste nivelul gatului.

Exer­citiile de aerobic in apa sunt mult mai usor de efec­tuat, articulatiile si tendoanele fiind complet protejate.

De ce sa alegem AQUA GYM si nu alt sport ?

Spre deosebire de sporturile pe care le practicam la sala, Aqua Gym este o metoda de antrenament fara impact violent asupra organismului. Nu afecteaza articulatiile si tendoanele, pune in functiune toti muschii corpului si relaxeaza atat corpul, cat si mintea.

Stim cu totii ca antrenamen­tul fitness reprezinta o „tensiune“ aplicata cor­pului si ca trebuie sa acordam o atentie deosebita evitarii supraantrenamentului.

In cazul AQUA GYM, supraantrenamentul nu se produce, deoarece corpul nostru se simte mult mai usor in apa, iar obstacolele sunt inexistente. Practic, lu­cram fiecare muschi din corp fara sa simtim  ten­siunea si fara sa riscam sa ne accidentam.

Toate sporturile aduc beneficii sanătatii, insa Aqua Gym si sportul in apa are, fara indoiala, niste caracteristici speciale pe care nu le au alte exercitii de tip aerob.

Iata cateva  dintre acestea:

 • Determina o incredibila rezistenta cardio-pulmonara;

 • Stimulează circulatia sangvina;

 • Contribuie la mentinerea unei tensiuni arteriale stabile;

 • Dezvolta majoritatea grupelor musculare (mai mult de doua treimi din intreaga suprafata musculara);

 • Dezvolta flexibilitatea;

 • Genereaza stari de bine, pozitive;

 • Ajuta la imbunatatirea starilor de anxietate si amelioreaza simptomele de depresie;

 • Relaxeaza tonusul excesiv acumulat in timpul zilei;

 • Stimlueaza cresterea si dezvoltarea fizica si psihica;

 • Imbunătăteste dezvoltarea psihomotorie.

Beneficiile AQUA GYM

Aqua Gym este o activitate sportiva ce tonifica musculatura, antrenand toate grupele de muschi si stimuland toti cei patru factori esentiali pentru o conditie fizica buna: puterea, mobilitatea, coordonarea si rezistenta.

Este important sa mentionam ca Aqua Gym nu provoaca febra musculara si are un efect benefic asupra circulatiei sanguine.

Apa maseaza pielea si permite oxigenarea tesuturilor, prevenind aparitia varicelor, a hipertensiunii arteriale, reumatismului si osteoporozei, combatand in acelasi timp senzatia de „picioare grele“ si retentia de lichide.

Aqua Gym are beneficii si la nivel mental! Elimina stresul si tensiunea acumulate la birou, are impact pozitiv la nivel emotional si social, dezvoltand stabilitatea emotionala si imbunatatind relatiile sociale.

Aqua gym este un sport distractiv, care ne permite sa putem lega prietenii cu ajutorul exercitiilor in pereche sau grup.

Cui ii este destinat AQUA GYM ?

Aqua Gym nu are restrictii legate de varsta sau sex, putand fi efectuat de oricine iubeste apa si doreste sa isi imbunatateasca tonusul ori sa scape de cateva kilograme in plus. La sedintele de Aqua Gym pot participa persoanele cu inaltime de cel putin 150 cm.

Fie ca vorbim de copii, adolescenti, tineri sau persoane in varsta, cu totii pot participa la clasele de aqua gym, instructorii nostrii avand competentele necesare sa ofere exercitii potrivite pentru fiecare categorie de varsta.

Aqua Gym este destinat persoanelor care vor sa evite socurile din clasele de fitness, care vor sa-si mentina starea generala de sanatate ori care au probleme cu articulatiile si nu pot practica alte sporturi.

Cei care au suferit un accident si au nevoie de recuperare medicala, pot alege Aqua Gym. De asemenea, Aqua Gym poate reprezenta primul pas pentru cei care au frica de apa sau isi propun sa invete sa inoate.

Exercitiile in apa sunt sigure si permit o dezvoltare foarte buna a echilibrului si mobilitatii.

De ce sa alegem aqua gym si nu alt sport ?

Stim cu totii ca antrenamen­tul fitness reprezinta o „tensiune“ aplicata cor­pului si ca trebuie sa acordam o atentie deosebita evitarii supraantrenamentului.

In cazul miscarii in mediul acvatic, supraantrenamentul nu se produce, deoarece corpul nostru se simte mult mai usor in apa, iar obstacolele sunt inexistente.

Practic, lu­cram fiecare muschi din corp fara sa simtim  ten­siunea in corp si fara sa riscam sa ne accidentam.

Beneficiile miscariilor de Aqua Gym sub ritmul muzicii!

Gimnastica in apa este o activitate sportiva ce tonifica musculatura, antrenand toate grupele de muschi si stimuland toti cei patru factori esentiali pentru o conditie fizica buna: puterea, mobilitatea, coordonarea si rezistenta.

Este important sa mentionez ca aqua gym nu provoaca febra musculara si are un efect benefic asupra circulatiei sanguine.

Apa maseaza pielea si permite oxigenarea tesuturilor, prevenind aparitia varicelor, a hipertensiunii arteriale, reumatismului si osteoporozei, combatand in acelasi timp senzatia de „picioare grele“si retentia de lichide.

Gimnastica in apa are beneficii si la nivel mental! Elimina stresul si tensiunea acumulate la birou, are impact pozitiv la nivel emotional si social, dezvoltand stabilitatea emotionala si imbunatatind relatiile sociale.

Unde poti sa faci Aqua Gym in Bucuresti ?

Orele de  Aqua Gym sunt organizate in cele 2 bazine de inot:

 • Bazinul scolii nr.190 din sectorul 4, in Berceni (metrou Piata Sudului)

 • Bazinul scolii nr.25 din sectorul 2, in Colentina (metrou Obor)

Aqua Gym in sectorul 4:

Bazinul de inot al scolii nr.190 este situat pe Strada Vasile Nitu, nr.16 in cartierul Berceni, in imediata apropiere a mall-ului Sun Plaza si a statiei de metrou Piata Sudului.

Aqua Gym in sectorul 2:

Bazinul de inot al scolii gimnaziale nr. 25 este situat pe Strada Ghinea Brătăşanu nr. 7, in zona Colentina, sector 2 Bucuresti. Intrarea se face prin Strada Litovoi Voievod bazinul fiind situat in spatele Scolii nr. 25. Ca mijloc de transport rapid este statia de metrou Obor.

Alte locatii pentru Aqua Gym in sector 4 Berceni pe Strada Turnu Măgurele 244 A, București

Berry Fitness & Spa Berceni

Bazin de inot pentru agrement, cursuri initiere inot copii/adulti, Saune (Uscata, Umeda) Jacuzzi, Sala Fitness, Sala Gimnastica, Sala Aerobic. Servicii: Cursuri initiere inot (copii/adulti) Aqua Fitness, Masaj, Kinetoterapie, Fitness, Aerobic, Servicii tip Personal Trainer (Fitness/Inot), Cursuri Autoaparare (copii/adulti), Dansuri copii.

Cui ii este destinat programul de Aqua Gym

Aqua gym nu are restrictii legate de varsta sau sex, putand fi efectuat de oricine iubeste apa si doreste sa isi imbunatateasca tonusul ori sa scape de cateva kilograme in plus.

Fie ca vorbim de copii, adolescenti, tineri sau persoane in varsta, cu totii pot participa la clasele de aqua gym, instructorii avand competentele necesare sa ofere exercitii potrivite pentru fiecare categorie de varsta.

Fitnessul in apa este destinat persoanelor care vor sa evite socurile din clasele de fitness, care vor sa-si mentina starea generala de sanatate ori care au probleme cu articulatiile si nu pot practica alte sporturi.

Cei care au suferit un accident si au nevoie de recuperare medicala, pot alege aceste ore in scopul recuperarii. De asemenea, orele de antrenament in apa poat reprezenta primul pas pentru cei care au frica de apa sau isi propun sa invete sa inoate.

Afla mai multe informatii despre cursurile de inot pentru copii sau adulti:

Aqua Gym Bucuresti

Aqua Gym in sector 2 si sector 4 din Bucuresti

În București, în sectoarele 2 și 4, a avut loc o adevărată revoluție în domeniul fitness-ului acvatic. Cu facilități moderne și accesibile, bazinele de înot din aceste sectoare oferă acum programe excepționale de Aqua Gym și Aqua Cycling, atrăgând un număr din ce în ce mai mare de entuziaști ai sănătății și fitness-ului. Aqua Gym

Aqua Gym »

Cursuri inot copii in sectorul 2, 4 si 6

Clubul de înot Atack Team pune la dispoziția persoanelor interesate cele mai moderne condiții de înot pentru copiii și adulții care doresc să învețe să înoate sau să practice sporturi acvatice de performanță. Antrenorii au foarte multă experiență. Este vorba despre foști sportivi de performanță care pot oferi foarte multe informații prețioase despre categorii diverse

Aqua Gym »
Aqua Gym Bucuresti

Aqua Gym sector 4 Berceni (la scoala 190)

AQUA GYM reprezinta gimnastica in apa = tonifiere, relaxarea musculaturii, buna dispozitie – un mod perfect de a face sport fara dureri musculare, fara intinderi. Aqua Gym este o activitate de fitness dedicata tuturor! Nu este necesar sa stii sa inoti pentru a practica gimnastica in apa! Cui este dedicat Aqua Gym-ul? • Aqua Gym

Aqua Gym »
Aqua Gym Bucuresti

Aqua Gym in Bucuresti sector 2

Aqua Gym in Bucuresti la bazinul Scolii nr.25 Dacă sunteți în căutarea unei pauze din rutina obișnuită de fitness,  incercati exercitiile acvatice. Exercițiul în apă poate oferi un antrenament excelent pentru tot corpul, fără unele dintre dezavantajele exercițiilor terestre. În plus, ce ar putea fi mai răcoritor în zilele calduroase decât exercitiile relaxante în apă

Aqua Gym »
Aqua Gym dupa nastere

Aqua Gym-ul te ajuta dupa nastere

Dacă ai născut de curând, cel mai probabil, îți dorești să scapi cât mai repede de kilogramele în plus pe care le-ai acumulat pe parcursul sarcinii. Abia aștepți să revii la greutatea ta obișnuită pentru a te simți bine și pentru a-ți recâștiga accesul la hainele tale îndrăgite. Una dintre activitățile care ajută mult la

Aqua Gym »
Aqua Gym sector 2

Oferta Aqua Gym sector 2

Beneficieza de reducere la Aqua Gym: 350 lei – 8 sedinte 450 lei – 12 sedinte „Gimnastica in apa” sau aquagym-ul te ajuta sa slabesti si sa tonifiezi musculatura. Prin Aqua Gym vei arde caloriile mai repede decat prin clasicul aerobic pe uscat, si vei da jos mai repede si mai usor  kilogramele acumulate. Oferta

Aqua Gym »
Aqua Gym in sector 2

Aqua Gym pe Ghinea Bratasanu nr.7

Aqua Gym pe strada Ghinea Bratasanu nr.7 in sector 2 Bucuresti – zona Obor, Colentina. Orele de Aqua Gym se desfasoara pe Strada Ghinea Brătăşanu 7, in zona Colentina, sector 2 Bucuresti. Intrarea se face prin Strata Litovoi Voievod cladirea cu piscina de inot fiind situata in spatele Scolii nr.25. Aici se desfasoara orele de Aqua Gym si

Aqua Gym »
Aqua Gym in Berceni

Aqua Gym pe Strada Elev Ștefan Ștefănescu 66 Bucuresti

Aqua Gym in sector 2 pe Strada Elev Ștefan Ștefănescu 66 Bucuresti. In aceasta locatie puteti sa va inscrieti la Aqua Gym. Tot aici beneficiati de saune si jacuzzi. In zonele de relaxare, beneficiati de internet wireless gratuit. Piscina măsoară 25m lungime şi 11m lăţime, cu 5 culoare de înot și o adâncime de variază

Aqua Gym »

Aqua Gym pe Sos. Oltenitei sector 4

Aqua Gym pe Sos. Oltenitei 103, sector 4 Aqua Gym este una dintre cele mai bune metode de a face mişcare fără a suferi traume asupra articulaţiilor şi tendoanelor la impactul cu solul dur. Clasele de Aqua Gym sunt tot mai căutate, mai ales în rândul femeilor, deoarece efortul depus este mai ușor de suportat

Aqua Gym »
Aqua Gym in sector 2

Aqua Gym in sector 2 zona Obor

Aqua Gym in sector 2 zona Obor Sala de Aqua Gym este situata pe Strada Ghinea Brătăşanu 7, in zona Colentina, sector 2 Bucuresti. Intrarea se face prin Strata Litovoi Voievod cladirea cu piscina de inot fiind situata in spatele Scolii nr.25. Aici se desfasoara orele de Aqua Gym si Aqua Fitness. Care sunt preturile la Aqua

Aqua Gym »
Aqua Gym Bucuresti

Aqua Gym Bucuresti

Aqua Gym in Bucuresti Pentru practicarea orelor de Aqua Gym sau Aqua Fitness nu este necesar sa stim sa ino­tam, deoarece nivelul apei in care se prac­ti­ca exercitiile nu depaseste nivelul gatului. Exer­citiile de aerobic in apa sunt mult mai usor de efec­tuat, articulatiile si tendoanele fiind complet protejate. Avand in vedere ca locatiile in Bucuresti in care

Aqua Gym »
Cursuri inot scoala 25

Aqua Gym la scoala 25

Aqua Gym la scoala 25 Bazinul scolii gimnaziale nr. 25 este situat pe Strada Ghinea Brătăşanu 7, in zona Colentina, sector 2 Bucuresti. Intrarea se face prin Strata Litovoi Voievod bazinul fiind situat in spatele Scolii nr.25. Care sunt preturile ? Abonament Durata Pret 8 sedinte 8 ore in 4 saptamani 350 lei Care este programul ? Orele de

Aqua Gym »