Antrenor personal inot

Antrenor personal inot pentru copii sau adulti

Cursurile inot cu antrenor personal sunt organizate in doua bazine de inot: in sector 2 si sector 6.

Cursuri inot cu antrenor personal la Carol Davila

Bazinul de inot este acoperit, modern, cu apa incalzita (peste 30 de grade) aflandu-se in incita facultatii de medicina si farmacie Carol Davila din Bucuresti: Cotroceni:, Eroii Sanitari nr.8, in sector 6 Bucuresti.

Cursuri inot cu antrenor personal la bazinul Scolii 25

Bazinul de inot este acoperit fiind cea mai noua piscina din Bucuresti (inaugurata in 2018) si se afla in apropierea statiei de metrou Obor, langa scoala 25: Colentina, Strada Ghinea Brătăşanu nr.7, in sector 2 Bucuresti.

Cursurile de inot cu antrenor individual (1:1) sau personal (3:1) sunt recomandate persoanelor ce doresc o asistenta mai buna, explicatii precise si o evoulutie rapida in conditii de maxima siguranta. Pentru inscriere si detalii folositi numarul afisat mai jos. Achizitionarea abonamentului se face la receptia bazinului de inot. Puteti opta pentru abonamentele de 8 sedinte sau 12 sedinte, iar programul se stabileste cu antrenorul.

Cum vor decurge sedintele de inot cu un antrenor personal ?

Pentru inceput trebuie sa stiti ca inotul nu este un sport pretentios din punct de vedere al echipamentului. Totusi o persoana care doreste sa invete sa inoate in bazinul nostru trebuie sa aiba obligatoriu, slip si casca de inot. Optional o pereche de papuci, prosop, ochelari de inot. Urmatoarele materialele ajutatoare invatarii inotului sunt oferite de catre instructorul personal: Colace, aripioare, baghete, centuri, plute, plutitoare, labe etc. Urmatorul pas este foarte important – stabilirea programului – impreuna cu antrenorul personal. Acest lucru se face prin telefon sau prin mesaje la numarul specificat in josul paginii. In functie de disponibilitatea d-voastra a orelor in care se pot practica cursurile de inot in bazin si a locurilor libere veti stabili un program flexibil care se poate modifica pe parcurs.

Dupa achizitionarea abonamentului la receptie si stabilirea unui program propriu-zis, veti fi indrumat pe marginea bazinului pentru o pregatire prealabila, o incalzire si o discutie prin care sa aflam mai multe despre acest sport: stilurile de inot consacrate, lucrurile care pot fi invatate pentru inceput si detalii despre mediul inconjurator, lungimea bazinului si adancimea acestuia. Cursantii invata in general sa inoate din primul abonament. Totusi exista si cazuri in care persoanele timide sau cu frica de apa sunt nevoite sa continue antrenamentele pentru invingerea ficii de apa.

Care sunt preturile cursurilor de inot cu antrenor personal ?

Cursuri cu antrenor personal (copii & adulti)
Incepand cu varsta de 3 ani copiii inscrisi cu acest abonament pot face parte dintr-o semi-grupa de maxim 3 copii la un antrenor pentru o asistenta foarte buna. 

Antrenor de inot personal pentru copii:
 Florin – f
ost sportiv de performanta in natatie si polo pe apa.

  • 3 ani de natatie (multiple titluri si rezultate la concursurile municipale)
  • 4 ani de polo (membru al lotului de polo in cadrul echipelor Dinamo si Rapid)
  • Multiplu campion la triatlon și duatlon
  • Absolvent al facultatii de Educatie Fizica si Sport
  • Licentiat in Kinetoterapie
  • Masterand al Facultatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti
  • Antrenor de inot atestat – ministerul muncii: COR 347502
  • Experienta in domeniu < 10 ani

Inscriere cursuri inot cu antrenor personal.


Pentru ce sunt bune cursurile cu antrenor personal:

Antrenor inot personal pentru copii

Cursurile de inot cu antrenor personal sunt recomandate in special copiilor care nu stiu sa inoate sau au teama de apa. Este necesar un antrenor personal la primele sedinte care sa ii ofere o atentie sporita pentru ca copilul sa prinda drag apa si de acest sport pentru ca pe viitor vina cu placere. Deasemenea antrenorul personal pentru copiii care stiu sa inoate si sunt avansati va ajuta la progresarea acestora intr-un ritm mai rapid. Un pret mai mare la abonamentul cu antrenor personal fata de grup se va justifica in progresul obtinut printr-un numar mai mic de sedinte.

Antrenor personal pentru adulti

Antrenorul personal ofera o asistenta  mult mai buna adultilor si poate  intelege problemele fiecaruia. Antrenorul personal poate tine cont in cazul adultilor de frica acestora sau de alte probleme individuale si poate gasi rapid o varianta buna si eficienta pentru depasirea oricarui obstacol.

Antrenor personal pentru antrenamente speciale

Un antrenor personal cu experienta in domeniu care a participat la numeroase competitii sportive va va putea ajuta in cazul unei pregatiri pentru triatlon, duatlon, alte competitii in ape deschise sau in bazine de inot acoperite.

Antrenor personal pentru stewarzi / steawardese

Datorita experientei de peste 10 ani in domeniu si a numeroaselor cazuri fericite pe care le-am avut pentru aceste posturi, am ajuns sa cunosc foarte bine care sunt probele solicitate la inot indiferent de compania la care doriti sa aplicati. Veniti cu incredere, indiferent de nivel.