Antrenor personal inot pentru copii sau adulti

Cursurile inot cu antrenor personal sunt organizate in doua bazine de inot: in sector 2 si sector 6.

Cursuri inot cu antrenor personal la Carol Davila
(Cotroceni: Eroii Sanitari nr.8, in sector 6)

Cursuri inot cu antrenor la bazinul Scolii 25
(Colentina: Strada Ghinea Brătăşanu nr.7, in sector 2)

Cursurile de inot cu antrenor individual sunt recomandate persoanelor ce doresc o asistenta mai buna, explicatii precise si o evoulutie rapida in conditii de maxima siguranta. Pentru inscriere si detalii folositi numarul afisat mai jos. Achizitionarea abonamentului se face la receptia bazinului de inot.  Puteti opta pentru abonamentele de 8 sedinte sau 12 sedinte, iar programul se stabileste cu antrenorul.

Antrenor inot copii

Cum vor decurge sedintele de inot cu un antrenor personal ?

Pentru inceput trebuie sa stiti ca inotul nu este un sport pretentios din punct de vedere al echipamentului. Totusi o persoana care doreste sa invete sa inoate in bazinul nostru trebuie sa aiba obligatoriu, slip si casca de inot. Optional o pereche de papuci, prosop, ochelari de inot. Urmatoarele materialele ajutatoare invatarii inotului sunt oferite de catre instructorul personal: Colace, aripioare, baghete, centuri, plute, plutitoare, labe etc.

Dupa achizitionarea abonamentului si stabilirea unui program propriu-zis, veti fi indrumat pe marginea bazinului pentru o pregatire prealabila, o incalzire si o discutie prin care sa aflam mai multe despre acest sport: stilurile de inot consacrate, lucrurile care pot fi invatate pentru inceput si detalii despre mediul inconjurator, lungimea bazinului si adancimea acestuia. Cursantii invata in general sa inoate din primul abonament. Totusi exista si cazuri in care persoanele timide sau cu frica de apa sunt nevoite sa continue antrenamentele pentru invingerea ficii de apa.

Care sunt preturile cursurilor de inot cu antrenor personal ?

Cursuri cu antrenor personal (copii & adulti)
Incepand cu varsta de 3 ani copiii inscrisi cu acest abonament pot face parte dintr-o semi-grupa de maxim 3 copii la un antrenor pentru o asistenta foarte buna. 

Abonament

Durata

Pret

4 sedinte
Personal: (3:1)

4 ore in 4 staptamani

400 lei

8  sedinte
Personal (3:1)

8 ore in 4 saptamani

550 lei

12 sedinte
(Personal (3:1)

12 ore in 4 saptamani

750 lei

8 sedinte
individual (1:1)

8 ore in 4 saptamani

750 lei

12 sedinte
individual (1:1)

12 ore in 4 saptamani

950 lei

Cum ne inscriem la cursurile de inot cu antrenor personal ?

Prin telefon sau prin email.
Apelati direct: 076 104 1004 sau lasati un mesaj si antrenorul va va raspunde imediat. Deasemenea puteti folosi formularul de contact indiferent de ora.