Swim Advisor » Cursuri inot » Cursurile de inot din sectorul 4

Cursurile de inot din sectorul 4

Cursuri de inot in sectorul 4​

Cursurile de inot din sectorul 4, sunt organizate in bazine de inot acoperite, în partea de sud a municipiului Bucuresti, cuprinse între sectoarele 3 si 5. Bazinele de inot sunt accesibile zonelor Berceni,  Piata Sudului, Aparatorii Patriei, Dimitrie Leonida si Popesti Leordeni.

Mai jos gasiti locatii din sectorul 4 in care se desfasoara cursuri de inot:​

Cursuri inot in sector 4

Bazinul se afla pe strada Nițu Vasile Nr. 16 langa  statia de metrou Piata Sudului, si mall-ul Sun Plaza, in cartierul Berceni, sector 4. In acest bazin sunt organizate cursuri de inot pentru copii si adulti, ore de performanta in Natatie si Polo pe apa, recuperare fizica, iar bazinul este deschis publicului larg pentru ore de agrement si recuperare fizica.

Șoseaua Olteniței nr. 103 Bucuresti – Statia de metrou Piata Sudului

Piscina măsoară 25m lungime şi 11m lăţime, cu 5 culoare de înot și o adâncime de variază de la 1,3m până la 1,8m. Piscina este dotată cu sisteme de încălzire a apei, menţinându-se constant o temperatură de 28-29 grade Celsius.

Dezinfecţia apei se face prin procesul de electroliză a sării (fără adaos de clor) şi cu raze ultraviolete. Zona piscinei este dotată cu instalaţie de ventilaţie cu adaos de aer proaspăt şi dezumidificare.

Splaiul Unirii nr.168 Bucuresti
Cursuri inot sector 4 – Berceni

Bazin inot Asmita Garden - sector 4

Complexul care include piscina, sala de fitness pentru antrenamentele de forta si cardio, terenul de tenis cu suprafata de joc semirapida greenset, sauna, salon de masaj, reprezinta o locatie ideala pentru exercitii fizice, sport si relaxare.

Strada Elev Ștefan Ștefănescu nr. 66 Bucuresti
Cursuri inot sector 4 – Berceni

Berry Fitness & Spa Berceni

Bazin de Inot pentru agrement, cursuri initiere inot copii/adulti, Saune (Uscata, Umeda) Jacuzzi, Sala Fitness, Sala Gimnastica, Sala Aerobic. Servicii: Cursuri initiere inot (copii/adulti) Aqua Fitness, Masaj, Kinetoterapie, Fitness, Aerobic, Servicii tip Personal Trainer (Fitness/Inot), Cursuri Autoaparare (copii/adulti), Dansuri copii.

Strada Dumitru Brumărescu nr. 1-3 Bucuresti
Cursuri inot sector 4 – Berceni

Bazin inot Premium Wellnes

La Premium Wellness îți stau la dispoziție două piscine semi-olimpice, una exterioară și una interioară, fiecare cu antrenori de înot profesioniști, trambuline și zone de relaxare. Indiferent de condiția ta fizică, înotul va aduce un plus sănătătii tale, iar specialiștii nostri te vor învăța cum să execuți corect acest sport atât de benefic.

Șoseaua Vitan-Bârzești nr. 7D Bucuresti
Cursuri inot in sector 4 – Vitan


Bazinul de inot Olimpia din Vitan se afla langa stadionul Olimpia, cu o lungime de 25 m si latimea de 15m, adancimea de ~2m iar temperatura apei in bazin fiind de ~30 grade C iarna si ~28 grade C vara.

Calea Piscului nr. 10 Bucuresti
Cursuri inot in sector 4 – Tineretului


Lungimea bazinului de inot este de 25 metri, acesta fiind un bazin modern semiolimpic cu o adancime de 1.7 si 2m in capete dotat cu 5 block-starturi corespunzatoare celor 5 culoare de inot.

Alfa informatii despre 
bazinele de inot din sectorul 4
Afla informatii despre
cursurile de inot din sectorul 4

Te intereseaza alte cursuri de inot in locatii apropiate? 
Am facut o lista cu cele mai apropiate locatii de zona ta pentru ca tu sa poti alege diferit in fuctie de preferinte:

Cursuri inot sector 4

Cursuri inot copii sector 4

Cursuri inot adulti sector 4

Aqua gym sector 4