Cursuri de inot pentru copii

Te invităm să îți aduci copilul la un curs de înot pentru copii la un club cu renume datorita sportivilor premiati pe toate podiumurile, cu unul din cele mai curate bazine de inot din Bucuresti și credem că asta o să fie suficient pentru a te face să vezi diferența.

Unde se organizeaza cursurile de inot pentru copii:

Alege un bazin de mai jos pentru a beneficia de oferta:

Bazinul de inot de la scoala 25:
Bazinul se afla pe Strada Ghinea Bratasanu 7.Bazinul este acoperit cu arce de lemn ce sprijina în cele doua diafragme laterale ale cladirii. La parterul cladirii se gasesc spatiile generoase si moderne pentru vestiare, precum si spatiile tehnice pentru sistemele automatizate. Sistemele bazinului automatizate sunt necesare bunei functionari a bazinului.

Antrenor scoala 25:
076 104 1004
Receptie scoala 25:
07222 01 666

Bazinul Carol Davila:
Bazinul se afla pe B-dul Eroii Sanitari nr.8 in CotroceniUn bazin semiolimpic, cu o lungime de 25 m si o latime de 15m. Apa este permanent filtrata si incalzitaa avand temperatura cuprinsa intre 29 – 32 grade. Bazinul este reintretinut periodic si ofera conditii foarte bune pe durata intregului an.

Antrenor Carol Davila:
0723 0000 50
Receptie Carol Davila:
07222 01 666


Bazinul Steaua:
pe Bulevardul Ghencea 35, sector 5 Bucuresti

Antrenor Steaua:
0723 0000 50
Receptie Steaua:
07222 01 666

Bazinul Olimpia – Iancului
pe soseaua Iancului nr.128 A

Antrenor personal:
0761 633 663
Receptie Olimpia:
0761 633 663

 

Inscriere si detalii prin formular:

Numele:

Email:

Telefon:

Bazinul ales:

Mesajul:
[recaptcha id:Verificare]

 

Clubul organizeaza cursuri de inot pentru copii tinand cont de varsta si nivelul fiecaruia:

 • Aqua Bebe
  Inotul pentru bebelusi are loc in bazinul mic, tratat corespunzator pentru nou-nascutii de minim 3 luni. Acest bazin este tratat prin ionizare si ultraviolete iar bebelusul este asistat personal de un antrenor experimentat.

 • Initiere inot
  Cursurile de initiere inot sunt organizate, in bazinul mic sau in bazinul mare in functie de nivelul fiecarui incepator. Exista incepatori mai mici si incepatori mai mari, iar indrumarea se face sub supravegherea atenta a unor instructori experimentati.

 • Perfectionare
  Perfectionarea se va face intotdeauna in bazinul semiolimpic (25 metri) sub indrumarea antrenorilor care se ocupa in special de corectarea tehnica a exercitiilor. Deoarece clubul pune accentul pe promovarea viitorilor campioni, oferim foarte mare atentie tuturor copiilor colaborand cu antrenorii de performanta pentru rezultate cat mai bune.

 • Performanta inot
  Datorita rezultatelor, numarul copiilor  este in continua crestere. Pe toata durata intregii zile de luni pana vineri avem grupe de performanta cu copiii care ne reprezinta la competitiile sportive. Atat antrenorii cat si copii au antrenamente alaturi de Carmen Bunaciu pentru explicatii si corecturi tehnice cat mai precise. Deasemenea clubul detine o sala de fitness special destinata pregatirii fizice pentru dezvoltarea micilor sportivi.