Swim Advisor » Cursuri inot » Cursuri de inot pentru copii

Cursuri de inot pentru copii

Cursuri de inot pentru copii

Te invităm să îți aduci copilul la un curs de înot pentru copii la unul din bazinele moderne, curate si incalzite din Bucuresti pentru invatarea inotului in cele mai sigure conditii.

Unde se organizeaza cursurile de inot pentru copii:

Alegeti un bazin de mai jos pentru a beneficia de oferta:

Cursuri inot copii la Acvatic Bebe Club – Str. Delea Noua nr 15, sector 3 Bucuresti

Situat central, la 5 minute de condus de Piata Unirii, clubul ofera un mediu sigur si sanatos pentru copiii de pana la 6 ani, care au astfel ocazia sa invete despre siguranta acvatica si procedeele de inot, sa faca sarituri si scufundari intr-un bazin cu apa la temperatura de 32 de grade, fara clor.

Acvatic Bebe Club

Clubul ofera lectii cu instructor individual, cu un numar de maxim 3 copii pe sedinta, astfel incat sedintele de educatie acvatica sa se realizeze tinand cont de starea fizica si ritmul de evolutie a fiecarui copil.

Inscriere la cursurile de  inot pentru copii:

Cursuri inot copii in sector 3: +0742 745 367
Afla mai multe detalii despre Acvatic Bebe Club

Cursuri inot copii la Scoala 25:

Bazinul se afla in sectorul 2 in apropierea statiei de metrou Obor, pe Strada Ghinea Bratasanu 7 (langa scoala 25)

Cursuri inot scoala 25

Bazinul este acoperit cu arce de lemn ce sprijina în cele doua diafragme laterale ale cladirii. La parterul cladirii se gasesc spatiile generoase si moderne pentru vestiare, precum si spatiile tehnice pentru sistemele automatizate. Sistemele bazinului automatizate sunt necesare bunei functionari a bazinului.

Antrenor scoala 25: 076 104 1004Receptie scoala 25: 0761633663

Cursuri inot copii la Carol Davila: Bazinul se afla pe B-dul Eroii Sanitari nr.8 in CotroceniCursuri inot copii CotroceniUn bazin semiolimpic, cu o lungime de 25 m si o latime de 15m. Apa este permanent filtrata si incalzitaa avand temperatura cuprinsa intre 29 – 32 grade. Bazinul este reintretinut periodic si ofera conditii foarte bune pe durata intregului an.

Antrenor Carol Davila: 0723 0000 50Receptie Carol Davila: 07222 01 666

Cursuri inot copii la Steaua: pe Bulevardul Ghencea 35, sector 5 Bucuresti

Antrenor Steaua: 0723 0000 50Receptie Steaua: 07222 01 666

Cursuri inot copii la bazinul Olimpia –  zona Iancului pe soseaua Iancului nr.128 A

Antrenor personal: 0761 633 663Receptie Olimpia: 0761 633 663

 

Inscriere si detalii prin formular:

  Numele:

  Email:

  Telefon:

  Mesajul:

   

  Majoritatea locatiilor afisate pe site organizeaza cursuri de inot pentru copii tinand cont de varsta si nivelul fiecaruia:

  • Cursuri inot copii pentru initiere inot Cursurile de initiere inot sunt organizate, in functie de nivelul fiecarui incepator. Exista incepatori mai mici si incepatori mai mari, iar indrumarea trebuie realiata sub supravegherea atenta a unor instructori experimentati.

  • Cursuri inot copii pentru perfectionare Perfectionarea se va face intotdeauna in bazine semiolimpice (25 metri) sub indrumarea antrenorilor care se ocupa in special de corectarea tehnica a exercitiilor. Deoarece majoritatea cluburilor pun accentul pe promovarea viitorilor campioni, atentia trebuie sa fie sporita alaturi de antrenorii echipelor de performanta pentru rezultate cat mai bune.

  • Cursuri inot copii pentru performanta in natatie Datorita rezultatelor de la concursuri, numarul copiilor care practica acest sport este in continua crestere. Pe toata durata intregii zile de luni pana vineri exista grupe de performanta cu copiii care reprezinta cluburile la competitiile sportive. 

  Afla mai multe informatii despre cursurile de inot pentru copii sau adulti:

  redeschidem-bazinul-inot-scolii25

  Reincep cursurile de inot in sectorul 2

  Reincep cursurile de inot in sectorul 2 la bazinul Scolii nr.25 Incepand cu data de 11 ianuarie 2021 reincep cursurile de inot pentru copii si adulti in bazinul Scolii nr.25.…
  cursuri inot copii 5

  Cursuri înot copii  la varsta de 3 ani

  Cursuri înot copii  la varsta de 3 ani Folosim o abordare didactică centrată pe copil ,axată pe siguranța personală, abilități de supraviețuire de bază și prin tehnici avansate de înot.…
  cursuri-inot-copii-cover

  Oferta cursuri inot copii Acvatic Bebe

  Oferta cursuri inot copii În cadrul clubului Acvatic Bebe puteti beneficia de programe cu ședinte individuale (instructor-copil), cu un număr de maxim 4 copii pe ședință, pentru ca în acest…
  aqua-bebe-acvatic-bebe-club

  Aqua Bebe in sector 3

  Aqua Bebe in sector 3 – Acvatic Bebe Club Echipa ABC este formata din profesori de inot si asistenta medicala full-time, carora li se alatura psihologi si medici pediatrici (colaboratori),…
  Cursuri inot copii

  Cursuri inot copii la Alexandreea

  Cursuri inot copii la Alexandreea La cursurile de inot pentru copii, avem in vedere ca toti copiii sa vina cu drag la bazin. In primele ore invatam niste lucruri simple,…