Sari la conținut
Swim Advisor » Cursuri inot » Cursurile de inot din sectorul 6

Cursurile de inot din sectorul 6

Rating:
5/5

Clubul LCD dispune de locatii de inot acoperite atat in sectorul 2 cat si in sectorul 3 si sectorul 6. Locatiile sunt cunoscute aflandu-se in incinta unor baze sportive, usor de ajuns cu orice mijloc de transport in comun. Clubul Steaua, este un club cu renume datorita sportivilor premiati pe toate podiumurile, si este probabil cu cel mai cunoscut bazin de inot din Bucuresti. Copiii care invata sa inoate in acest bazin au oportunitatea de a se integra intr-o grupa de performanta, natatie sau polo pe apa.

O locatie excelenta cu un raport foarte bun calitate-pret.

Rating:
5/5

Bazinul Facultatii de medicina Carol Davila se afla exact la limita sectoarelor 5 si 6. Desi este deschis de mai bine de 10 ani bazinul de inot nu da semne de uzura, fiind renovat in fiecare an, iar cladirea fiind realizata in mare parte din sticla face ca locatia sa fie in continuare una dintre cele mai moderne sali de inot din Bucuresti.

O locatie excelenta pentru inot ce dispune de servicii premium:

Inscrie-te la cursurile de inot prin formular indiferent de ora:

Te poti inscrie prin formular la cursurile de inot, pentru toate locatiile din Bucuresti, indiferent de ora. Mesajul tau va fi trimis spre receptie si vei putea afla mai multe detalii direct de la receptia bazinului ales.

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  Bazinul ales*

  Tipul abonamentului* pentru

  Alte informatii necesare ?

  Ultimele noutati despre sectorul 6

  Cursuri inot copii la Carol Davila

  Cursuri inot copii la Carol Davila Bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila este situat langa spitalul municipal, in zona Eroilor, cartierul Cotroceni. Adresa exacta a bazinului de inot Carol Davila: B-dul Eroilor Sanitari nr. 8 sector 6, zona Eroilor, cartierul Cotroceni. Aici se organizeaza cursuri de inot pentru copii & adulti. Clubul

  Afla mai mult »
  cursuri de inot pentru adulti

  Cursuri de inot in sectorul 6

  Bazinele de inot din sectorul 6 Bazinele de inot din sectorul 6 sunt situate în partea de vest a municipiului Bucuresti si sunt cuprinse între sectoarele 1 si 5. Cursuri de inot la  bazinul Carol Davila B-dul Eroii Sanitari nr.8 Bazinul de inot este disponibil cursurilor de inot pentru copii si

  Afla mai mult »
  Preturi pentru cursurile de inot Aqua in sector 4

  Cursuri inot copii sector 6

  Cursuri inot copii sector 6 Cursurile de inot pentru copii din sectorul 6 sunt organizate in bazinele de inot situate în partea de vest a municipiului Bucuresti, cuprinse între sectoarele 1 si 5. Bazinul  Carol Davila Bazinul de inot este disponibil cursurilor de inot pentru copii si adulti la nivel

  Afla mai mult »

  Cursuri inot sector 6 Bucuresti

  Sectorul 6 este un sector în Bucuresti, situat în partea de vest a municipiului, cuprins între sectoarele 1 si 5.

  Mai jos gasiti toate cursurile de inot desfasurate in sectorul 6:

  Cursuri inot la bazinul  Carol Davila


  Bazinul de inot este disponibil cursurilor de inot pentru copii si adulti la nivel de grupa sau in regim personal trainer, inotului de placere (agrement inot) si recuperarii fizice prin inot atat iarna cat si vara.

  Cursuri inot la bazinul Orhideea Health & Spa

  Situat in cadrul complexului rezidential Orhideea Gardens, locatia iti ofera un meniu extins de terapii anti-stress, relaxare, detoxifiere, energizare, revenire in forma, o salina de suprafata, o zona ,,foc si gheata,, cu hamam si saune, o piscina si o complexa zona de fitness.

  Cursuri inot in Complex Sportiv 2000

  Sala dispune de un instructor calificat care va fi tot timpul alaturi de dumneavoastra pentru a va indruma si a va raspunde la toate intrebarile legate de fitness in general, executarea corecta a exercitiilor si diete.

  Cursuri inot la Clubul BodyExprim

  Clubul BodyExprim imbina intr-un stil propriu, sportul cu arta. Vizam atat latura tehnico-motrica, dar si pe cea artistica, urmarim atat modelarea corporala, dar si echilibrul psihic si componenta emotionala.

  Cursuri inot la bazinul din Regie

  Bazinul de inot din Regie are 25 de metri lungime, iar preturile difera în functie de optiuni: pachetul minimal pentru initiere este de 250 de lei pentru 10 sedinte (doua saptamâni).

  Cursuri inot la Club Fitness & Spa 2000

  Clubul Fitness & Spa 2000 se intinde pe o suprafata de 1500 mp , fiind situat in incinta Complexului Sportiv 2000.

  Cursuri de inot la IDM

  IDM Wellness este un club modern si spatios care va ofera o gama completa de servicii de intretinere si petrecere a timpului liber.