Termeni si conditii

Notă Privind Drepturile Vizitatorilor:

Conform legislației în vigoare, dorim să vă informăm că aveți dreptul de a părăsi site-ul în orice moment, în cazul în care nu sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre sau dacă considerați că informațiile furnizate nu sunt utile sau nu respectă cerințele așteptate.

Ne străduim să oferim o experiență plăcută și informativă pe inot-cursuri.ro, iar părerea dvs. este valoroasă pentru noi. Dacă aveți nelămuriri sau sugestii, vă încurajăm să ne contactați pentru a le discuta.

Accesând și utilizând acest site web, sunteți de acord cu următorii termeni și condiții:

Conținutul Site-ului:
a. inot-cursuri.ro nu își asumă nicio responsabilitate pentru acuratețea, completitudinea sau actualitatea conținutului acestui site. Orice informații furnizate pe acest site sunt doar în scopuri informative și de divertisment.
b. Pozele, textele și alte materiale prezentate pe site sunt preluate din spațiul public fără a avea drepturi de autor și sunt adăugate pe site fără modificări. inot-cursuri.ro nu își asumă responsabilitatea pentru drepturile de autor sau alte drepturi legale referitoare la aceste materiale.

Utilizarea Site-ului:
a. Utilizarea acestui site este pe propria dvs. răspundere. inot-cursuri.ro nu este responsabil pentru nicio pierdere sau daună rezultată din utilizarea sau imposibilitatea utilizării acestui site.
b. Sunteți de acord să utilizați acest site doar în conformitate cu legile și reglementările aplicabile.

Linkuri către Terțe Părți:
a. Acest site poate conține linkuri către site-uri web ale terților. inot-cursuri.ro nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul sau practicile de confidențialitate ale acestor site-uri web.
b. Accesarea acestor linkuri este la discreția dvs. și sunteți de acord că inot-cursuri.ro nu este responsabil pentru nicio pierdere sau daună rezultată din utilizarea acestor site-uri web.

Anunțuri Google Ads:
a. Acest site poate afișa anunțuri din rețeaua Google Ads. inot-cursuri.ro nu controlează conținutul acestor anunțuri și nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul acestora.
b. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acceptul dvs. pentru afișarea anunțurilor Google Ads. Nu sunteți obligat să vizionați aceste anunțuri.

Modificări ale Termenilor și Condițiilor:
a. inot-cursuri.ro își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza acești termeni și condiții în orice moment fără notificare prealabilă.
b. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic acești termeni și condiții pentru orice modificări. Continuarea utilizării acestui site după modificări constituie acceptarea dvs. a acestor modificări.

Drepturile de Autor:
Utilizarea, copierea sau distribuirea conținutului acestui site fără permisiunea scrisă prealabilă a proprietarului este strict interzisă.

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați acest site. Pentru întrebări sau clarificări suplimentare, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: contact@bazin.ro