Cursuri inot Piata Victoriei

Rating:
5/5

Bazinul de inot din Piața Victoriei, echipat cu tehnologii de ultimă oră și facilități de înaltă calitate, reprezintă spațiul ideal pentru cursurile de inot și îmbunătățirea tehnicii de înot. Clubul Phoenix Swim oferă un mediu excelent atât pentru amatorii entuziaști, cât și pentru înotătorii avansați, oferind toate resursele și suportul necesare pentru a vă realiza aspirațiile în domeniul înotului.

O locatie excelenta cu un raport foarte bun calitate-pret.

O piscină ecologică acoperită, disponibilă pe tot parcursul anului, oferă condiții optime pentru înot indiferent de sezon. Apa este tratată exclusiv cu sare pură folosind un sistem modern de electroliză, eliminând astfel clorul și cloraminele care pot provoca iritații. Adâncimea apei este uniformă, de 160 cm, iar dimensiunile bazinului sunt de 12 metri lungime x 7 metri lățime. Temperatura apei este menținută la 30.5 grade Celsius pentru confortul înotătorilor. În plus, vestiarele sunt dotate cu dulapuri individuale, cabine de duș și feonuri pentru uscarea părului, oferindu-le vizitatorilor facilități și confort în timpul șederii lor.

Distribuie:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Vă invităm să descoperiți cursurile de înot oferite de Clubul Phoenix Swim, situat în inima Piața Victoriei, un sanctuar al excelenței în arta înotului și un etalon în materie de standarde ridicate. Echipa noastră de antrenori, cu o bogată experiență în domeniu, se dedică integral dezvoltării fiecărui înotător, indiferent de nivelul său.

La Clubul Phoenix Swim, punem un accent deosebit pe calitatea învățământului în domeniul înotului. Antrenorii noștri profesioniști sunt aici pentru a vă îndruma pas cu pas prin fiecare etapă a parcursului dvs. acvatic. Într-un cadru sigur și prietenos, veți beneficia de instruire de top pentru a perfecționa tehnica de înot și pentru a vă atinge întregul potențial în acest sport captivant.