Swim Advisor » Cursuri inot » Cursurile de inot din sectorul 1

Cursurile de inot din sectorul 1

Sectorul 1 este renumit pentru locatiile premium si pentru usurinta cu care se poate ajunge oriunde datorita miloacelor de transport diversificate. Exista numeroase bazine de inot in care sunt organizate atat cursuri de inot pentru copii cat si cursuri de inot pentru adulti la nivel de grup sau cu antrenor personal. Mai jos va prezentam principalele bazine de inot din sectorul 1 unde se ofera servicii de calitate.

Rating:
5/5

Clubul Aqua Swim dispune de mai multe locatii in Bucuresti. Cea mai cunoscuta locatie, se afla in interiorul hotelului Ramada, intr-o zona foarte accesibila cu toate mijloacele de transport. Clubul ofera cursuri de inot pentru copii si adulti, la nivel de grup sau in regim personal. Tot aici puteti sa beneficiati de antrenamente personalizate și program flexibil în funcție de nevoile fiecăruia.

O locatie excelenta pentru inot ce dispune de servicii premium:

Rating:
5/5

Aqua Swim Athene Hilton Palace este o locatie Premium in Bucuresti. Locatia este accesibila cu toate mijloacele de transport. Aici sunt organizate cursuri de inot pentru copii si adulti la nivel de grup sau cu antrenor personal.

O locatie excelenta pentru cursurile de inot ce dispune de servicii excelente:

Rating:
5/5

Aqua Swim Hotel Victor este o locatie de top in Bucuresti. Pentru a va bucura pe deplin de starea dumneavoastra de sanatate Aqua Swim va ofera servicii de inalta calitate intr-o atmosfera placuta. Clientii pot beneficia de cursuri de inot oferite de personal specializat.

O locatie foarte buna pentru cursurile de inot cu copiii ce dispune de servicii calitative:

Rating:
5/5

Acvatic Bebe are in componenta echipei instructori pregatiti profesional cu empatie față de copii, stimuland curiozitatea și creativitatea fiecăruia, printr-un plan de lucru personalizat, adaptat în permanență ritmului de evoluție al fiecărui copil.

O locatie excelenta pentru cursurile de inot cu bebelusii ce dispune de servicii premium: