Cursuri inot la Berry Fitness Club Berceni

Cursuri inot la Berry Fitness Club Berceni

Experienta acumulata in cei peste 10 ani de functionare a clubului Bery Fitness & Spa face ca cei de aici din Berceni sa poata oferi conditiile cele mai bune in desfasurarea in mod cat mai placut si mai sanatos diverselor activitati sportive.

Bazinul mare are trei culoare in care se creeaza spatiu adecvat inotului atat avansatilor cat si incepatorilor iar in cel mic se fac ore pentru copii si seara ore de aqua-gym.Pe copii ii primim in doua vestiare de 40 mp fiecare, separate de adulti cu dusuri , foehnuri si grupuri sanitare proprii. Adultilor le sunt rezervate 230 de mp de vestiare mari si spatioase cu cabine de dus si uscatoare de par repartizate la ambele etaje pentru confortul dumneavoastra.

Insotitorii pot urmari live programul copiilor prin intermediul camerelor video si a doua display-uri mari situate in sala de asteptare.

 • zona cardio cuprinde 6 benzi de alergare, 2 biciclete simple, 2 biciclete medicinale , 3 cross stepper.
 • zona de fitness unde gasim aparate de forta si isotonice pentru toate grupele musculare cat si multifunctionalul la care se pot lucra cel putin 40 de exercitii si poate suplini orice aparat din sala eventual ocupat.
 • antrenori specializati care va vor indruma si asista la antrenamente.

Cursuri inot Berry FItness Spa Berceni

La adresa Strada Turnu Magurele 244 A, in Berceni sector 4 (langa PLUS) va asteapta la inot, fitness, aerobic si masaj cat si la relaxare intr-un jacuzzi de 3m diametru si trei saune – doua uscate si una umeda clubul Berry Fitness Berceni. Parcarea este privata si are peste 1000 mp.

Bazinele de inot din Berceni

Bazinele de inot au dimensiunile 7*25 1.35 / 1.70 ; 6*12.5 1.35 / 1.40. Cel mare are trei culoare in care se creeaza spatiu adecvat cursurilor de inot, atat avansatilor cat si incepatorilor iar in cel mic se fac ore pentru copii si seara ore de aqua-gym. Copiii sunt primiti in doua vestiare de 40 mp fiecare, separate de adulti cu dusuri, foenuri si grupuri sanitare proprii. Adultilor le sunt rezervate 230 de mp de vestiare mari si spatioase cu cabine de dus si uscatoare de par repartizate la ambele etaje pentru confortul dumneavoastra.    Insotitorii pot urmari live programul copiilor prin intermediul camerelor video si a doua display-uri mari situate in sala de asteptare .

Localizarea bazinului de inot:

Str Turnu Magurele Nr 244 A Sector 4 Bucuresti

Oferta disponibila:

Abonament de initiere inot copii: 315 lei.

Inscriere si detalii:

  Numele:

  Email:

  Telefon:

  Bazinul ales:

  Mesajul:

  Te intereseaza alte cursuri de inot in alte locatii apropiate? 
  Am facut o lista cu cele mai apropiate locatii de zona ta pentru ca tu sa poti alege diferit in fuctie de preferinte:

  Cursuri inot sector 4

  Cursuri inot copii sector 4

  Cursuri inot adulti sector 4

  Aqua gym sector 4