Cursuri de inot Metalurgiei sector 4

La Premium Wellness din sectorul 4 îți stau la dispoziție două piscine semi-olimpice, una exterioară și una interioară, fiecare cu antrenori de înot profesioniști, trambuline și zone de relaxare. Indiferent de condiția ta fizică, înotul va aduce un plus sănătătii tale, iar specialiștii nostri te vor învăța cum să execuți corect acest sport atât de benefic.

Accesul catre aceste bazine de inot se face rapid din soseaua Berceni si soseaua Oltenitei. La Premium Wellness Institute îți stau la dispoziție două piscine semi-olimpice, una exterioară și una interioară, fiecare cu antrenori de înot profesioniști, trambuline și zone de relaxare. Indiferent de condiția ta fizică, înotul va aduce un plus sănătătii tale, iar specialiștii nostri te vor învăța cum să execuți corect acest sport atât de benefic.

Bazin inot Premium Wellnes

Îți dorești un trup tonifiat, sănătate, vitalitate, sau o zi de relaxare pe marginea piscinei alături de cei dragi.

La Premium Wellness antrenorii de inot se ocupă de identificarea cerinţelor clienţilor, astfel încât să le stabilească programe de întreţinere corporală şi de fitness personalizate sau de alimentaţie dietetică, care să răspundă provocărilor vieţii moderne.

Dorinţa de a te menţine în formă, motivaţia de a te dedica unui program de antrenament regulat şi aspiraţia către forţă, vitalitate sau un corp suplu şi tonifiat sunt doar câteva dintre idealurile pe care Premium Wellness Institute te va ajuta să ţi le însuşeşti.

Antrenamentele Fitness & Cardio contribuie nu doar la pierderea în greutate, la creşterea masei musculare, la tonifierea întregului corp, la stimularea circulaţiei şi la detoxifierea organismului, ci te ajută să te încarci cu energie, să îţi redobândeşti echilibrul interior şi să te menţii sănătos.

Dotările centrului se înscriu în gama echipamentelor profesionale ultra-moderne şi includ aparate pentru dezvoltarea tuturor grupelor musculare, astfel încât să poţi beneficia de cel mai eficient antrenament în funcţie de obiectivele tale. Iar pentru a ne asigura că obţii rezultate vizibile şi execuţi corect fiecare exerciţiu, trainerii noştri specializaţi sunt în permanenţă la dispoziţia ta.

Regăsește-ți echilibrul într-un spațiu intim şi seren, departe de jungla urbană.

Terapiile corporale Premium Wellness Institute relaxează și înfrumusețează trupul, stimulând regenerarea la nivel celular. Fiecare procedură este unică, iar îmbinările armonioase pe care specialiștii noștri le creează pentru tine, transformă experiența wellness într-un moment de răsfăţ cu rezultate vizibile.

Organismul se purifică, întinerește și se armonizează cu mintea și spiritul, astfel, echilibrul tău natural este restabilit și revitalizat. Dincolo de starea de bine și relaxarea absolută, efectele sunt vizibile în tonusul și strălucirea pielii, în suplețea trupului și în vitalitatea ce o vei emana prin fiecare por.

Cursuri de inot in sectorul 4

In sectorul 4 îți stau la dispoziție două bazine de inot semi-olimpice, una exterioară și una interioară, fiecare cu antrenori de înot profesioniști, trambuline și zone de relaxare.

In bazinul descoperit:

* Copiilor cu vârsta mai mică de 14 ani li se permite accesul numai însotiţi de un adult

In bazinul descoperit

* Copiii au acces doar însoțiți de un adult cu abonament piscină valabil.