Cursuri de inot pe Metalurgiei sector 4

Pe strada Dumitru Brumărescu nr.1-3 din sectorul 4 (zona Metalurgiei) îți stau la dispoziție două piscine semi-olimpice, una exterioară și una interioară, fiecare cu antrenori de înot profesioniști, trambuline și zone de relaxare. Indiferent de condiția ta fizică, înotul va aduce un plus sănătătii tale, iar antrenorii de inot te vor învăța cum să execuți corect acest sport atât de benefic.

Preturi foarte bune!
(250 de lei 8 sedinte cu antrenor)

Cursurile acoperă toate nivelurile de antrenament, de la iniţiere până la faza competiţională, printr-un mod de predare sistematic, etapizat şi unitar. Este un concept de coaching inteligent care asigură în acelaşi timp eficienţă, rezultate, dar şi distracţie pe măsură.

8 sedinţe pentru cursuri inot copii: 250 lei

12 sedinţe cursuri inot copii: 350 lei

8 sedinţe cursuri inot adulţi: 300 lei

8 sedinţe cu antrenor personal: 600 lei

1 şedinţă cu antrenor personal 100 lei

Accesul catre aceste bazine de inot se face rapid din soseaua Berceni si soseaua Oltenitei. Pentru cursurile de inot cu copiii sau cu adultii îți stau la dispoziție două piscine semi-olimpice, una exterioară și una interioară, fiecare cu antrenori de înot profesioniști, trambuline și zone de relaxare. Indiferent de condiția ta fizică, înotul va aduce un plus sănătătii tale.

Cursuri inot sector 4 Metalurgiei

Pentru inscriere:
0749.044.721

Locatia se afla in sectorul 4 (zona Metalurgiei – Metro Berceni)
– Strada Dumitru Brumărescu 1-3, București

La cursurile de inot antrenorii de inot se ocupă de identificarea cerinţelor clienţilor, astfel încât să le stabilească programe de întreţinere corporală şi de fitness personalizate sau de alimentaţie dietetică, care să răspundă provocărilor vieţii moderne.

Dotările centrului se înscriu în gama echipamentelor profesionale ultra-moderne şi includ aparate pentru dezvoltarea tuturor grupelor musculare, astfel încât să poţi beneficia de cel mai eficient antrenament în funcţie de obiectivele tale. Iar pentru a ne asigura că obţii rezultate vizibile şi execuţi corect fiecare exerciţiu, trainerii noştri specializaţi sunt în permanenţă la dispoziţia ta.

Cursuri de inot sunt organizate in sectorul 4

In sectorul 4 îți stau la dispoziție două bazine de inot semi-olimpice, una exterioară și una interioară, fiecare cu antrenori de înot profesioniști, trambuline și zone de relaxare.

In bazinul de inot descoperit:

Este disponibil pe timpul verii. Copiilor cu vârsta mai mică de 14 ani li se permite accesul numai însotiţi de un adult

In bazinul de inot acoperit

Este disponibil atat vara cat si iarna. Copiii au acces doar însoțiți de un adult cu abonament piscină valabil. Aici se organizeaza cursurile de inot.