Sari la conținut
Swim Advisor » Cursuri inot » Cursuri de inot pentru adulti

Cursuri de inot pentru adulti

Cursurile de inot pentru adulti sunt organizate in bazinul Scolii nr.190 din Bucuresti. Bazinul se afla pe strada Nițu Vasile Nr. 16 langa  statia de metrou Piata Sudului, in cartierul Berceni, sectorul 4. In acest bazin sunt organizate cursuri de inot pentru copii si adulti, ore de performanta in Natatie si Polo pe apa, recuperare fizica, iar bazinul este deschis publicului larg pentru ore de agrement.

Bazinul din Berceni este singurul bazin de inot semiolimpic, omologat, din Romania.

Noul bazin din sectorul 4 cu lungimea de 25 m si 6 culoare aflat la Școala Gimnazială Nr. 190 a primit certificatul de omologare și de-acum este deschis tuturor copiilor din sectorul 4 și, printr-un parteneriat cu federația de specialitate, și înotătorilor din lotul olimpic.

Bazinul scolii nr. 190 este singurul bazin semiolimpic omologat și al doilea, după Dinamo, olimpic, primul care a fost omologat de Camelia Potec. In felul acesta am putut relua Campionatele Internaționale de Înot ale României.

Cum arata bazinul de inot din Berceni ?

Unde se afla bazinul scolii 190 ?

Bazinul de inot se afla in curtea scolii 190, in apropierea mall-ului Sun Plaza, accesul facandu-se foarte usor prin intermediul statiei de metrou Piata Sudului. Deasemenea se poate ajunge si cu autobuzul sau cu tramvaiul. Bazinul Scolii nr.190 se afla in cartierul Berceni, in sectorul 4, pe strada Nitu Vasile nr.16.

Cum te poti inscrie la cursurile de inot pentru copii sau adulti ?

Cursuri de inot pentru adulti

Cursurile de inot pentru adulti pot fi organizate la nivel de grup sau in regim personal. La orele de Aqua Gym puteti sa va inscrieti fara sa stiti sa inotati deoarece adancimea apei permite acest lucru.

Niciodata nu este prea tarziu sa inveti sa inoti. Puteti alege lectii de grup sau lectii private. Puteti opta pentru o lectie privata, daca aveti o teama puternica de apa si simtiti nevoia de o atentie speciala, in caz contrar o lectie de grup va lucra foarte bine.

Cursuri de inot pentru adulti

Unde se organizeaza cursurile de inot pentru adulti?

Cursuri inot adulti la scoala 25.
Bazinul se afla pe Strada Ghinea Bratasanu 7.

Aqua Gym in sector 2

Bazinul este acoperit cu arce de lemn ce sprijina în cele doua diafragme laterale ale cladirii. La parterul cladirii se gasesc spatiile generoase si moderne pentru vestiare, precum si spatiile tehnice pentru sistemele automatizate. Sistemele bazinului automatizate sunt necesare bunei functionari a bazinului.

Antrenor scoala 25:
076 104 1004
Receptie scoala 25:
0761 633 663

 

Cursuri inot adulti in bazinul Carol Davila
Bazinul se afla pe B-dul Eroii Sanitari nr.8 in Cotroceni

Cursuri inot adulti la Carol Davila

Un bazin semiolimpic, cu o lungime de 25 m si o latime de 15m. Apa este permanent filtrata si incalzitaa avand temperatura cuprinsa intre 29 – 32 grade. Bazinul este reintretinut periodic si ofera conditii foarte bune pe durata intregului an.

Antrenor Carol Davila:
0723 0000 50
Receptie Carol Davila:
07222 01 666


Cursuri inot adulti la Olimpia – Iancului
pe soseaua Iancului nr.128 A – momentan in renovare

Antrenor personal:
0761 633 663
Receptie Olimpia:
0761 633 663

 

Inscriere si detalii prin formular:

  Numele:

  Email:

  Telefon:

  Mesajul:

  In bazinele de pe site gasiti oferte pentru cursuri de inot adulti tinand cont de varsta si nivelul fiecaruia:

  • Initiere inot
   Cursurile de initiere inot trebuiesc organizate  in functie de nivelul fiecarui incepator. Exista incepatori mai mici si incepatori mai mari, iar indrumarea se face sub supravegherea atenta a unor instructori experimentati.

  • Perfectionare
   Perfectionarea se va face intotdeauna in bazinele semiolimpice (25 metri) sau olimpice sub indrumarea antrenorilor care se ocupa in special de corectarea tehnica a exercitiilor. Clubul trebuie sa puna accentul pe promovarea viitorilor campioni, si sa ofere atentie tuturor copiilor colaborand cu antrenorii de performanta pentru rezultate cat mai bune.

  Afla mai multe informatii despre cursurile de inot pentru copii sau adulti: