Aqua Bebe: O Cale Spre Dezvoltarea Armonioasă a Copiilor

Educația Acvatică de Iarnă: O Cale Spre Dezvoltarea Armonioasă a Copiilor

Într-o eră în care sănătatea și creșterea echilibrată a celor mici sunt în centrul preocupărilor noastre, specialiștii din domeniul medical și terapeuți recunosc avantajele inegabile ale înotului, chiar și în sezonul rece. Pentru părinți, acesta reprezintă o oportunitate excelentă de a încuraja un stil de viață activ și benefic pentru copiii lor.

Exclusivitatea Abonamentului VIP de Înot

Cu gândul la aceste nevoi, venim în întâmpinarea familiilor cu o promoție specială, adresată micuților cu vârste între 2 luni și 4 ani. Lansăm Abonamentul VIP, care cuprinde 10 sesiuni de înot educațional. În această ofertă specială, pentru 8 sesiuni achiziționate, oferim încă 2 gratuit, la prețuri preferențiale. Această oportunitate unică este disponibilă până pe 15.02.2024, la prețul de 490 euro la centrul ABC Decebal și 520 euro la ABC Primăverii.

Pachetul Baby Swim Deal: Mai Mult Decât Înot

În plus, propunem pachetul Baby Swim Deal, o alegere ideală pentru a fortifica sistemul imunitar al bebelușilor dumneavoastră în toate anotimpurile. Acest pachet include nu doar sesiuni de înot, ci și o ședință bonus de salinoterapie pentru un adult și un copil. Acest lucru reprezintă nu doar un moment de relaxare, ci și o metodă eficientă de întărire a sănătății. De asemenea, oferim o reducere de 10% la următorul abonament standard, oferind astfel posibilitatea continuării acestei experiențe unice.

Beneficiile Multidimensionale ale Înotului

Înotul nu este doar un sport, ci o experiență educativă ce contribuie la dezvoltarea holistică a copilului. Prin înot, copiii își îmbunătățesc coordonarea și echilibrul, cresc în forță și rezistență și învață să aibă încredere în propriile capacități. Înotul stimulează nu doar dezvoltarea fizică, ci și pe cea cognitivă și emoțională.

O Experiență de Legătură Familială

Aceste cursuri de înot reprezintă și o ocazie de neegalat pentru părinți de a petrece timp de calitate alături de copiii lor. În apa caldă și primitoare a bazinului, fiecare moment este unul de apropiere, de învățare reciprocă și de creare a amintirilor de neuitat.

Înscrieri și Informații Suplimentare

Vă invităm să descoperiți mai multe despre Abonamentul VIP și pachetul Baby Swim Deal, vizitându-ne la centrul ABC Decebal sau ABC Primăverii. Personalul nostru dedicat este pregătit să vă ofere toate detaliile necesare și să vă ghideze în procesul de înscriere.

Investiția în aceste programe reprezintă nu doar o oportunitate de dezvoltare fizică și cognitivă pentru copilul dumneavoastră, ci și un angajament față de un stil de viață sănătos și activ. Vă așteptăm cu entuziasm să vă alăturați comunității noastre și să explorăm împreună lumea minunată a înotului!

Rating:
5/5

Clubul de inot pentru bebelusi Acvatic Bebe are in componenta echipei instructori pregatiti profesional cu empatie față de copii, stimuland curiozitatea și creativitatea fiecăruia, printr-un plan de lucru personalizat, adaptat în permanență ritmului de evoluție al fiecărui copil.

O locatie excelenta pentru cursurile de inot cu bebelusii ce dispune de servicii premium:

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  Bazinul ales*

  Tipul abonamentului* pentru

  Alte informatii necesare ?

  Distribuie:

  Facebook
  LinkedIn
  WhatsApp
  Email

  Leave a Comment

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.