Bazin de inot Rin Grand Hotel

Piscina clubului are un design unic si modern, o dimensiune de 180 mp ( 20m x 9m ), o adancime de 1,40m si reprezinta un cadru special pentru sesiunile de inot sportiv sau doar pentru cele de relaxare. Zona de piscina are una dintre cele mai mari suprafete exterioare in jurul bazinului dotata cu sezlonguri, dusuri.

Bazin inot Berceni - sector 4

Bazin inot Berceni – sector 4

Temeratura apei si parametrii de siguranta sunt verficati zilnic de catre personalul de intretinere.
Inotul poate fi practicat in diverse moduri si poate fi adaptat necesitatilor individuale ale fiecarei persoane iar beneficiile acestui sport nu sunt deloc de neglijat. Inotul aduce o incredibila rezistenta cardio-pulmonara, stimuleaza circulatia sangvina, ajuta la mentinerea unei presiuni arteriale stabile, reduce riscul afectiunilor cardiovasculare, dezvolta majoritatea grupelor musculare – tonifica muschii fesieri si pectorali, are un rol important in dezvoltarea armonioasa a abdomenului, coapselor si gambelor. De asemenea, fortifica articulatiile, prevenind posibilele leziuni, dezvolta flexibilitatea, genereaza stari pozitive, este de ajutor in depasirea starilor de anxietate si reduce simptomele depresiei. Practicarea exercitiilor in apa permite o libertate de miscare pe care nu o poti obtine in afara bazinului.

Daca iti doresti sa incepi un program de initiere inot, tot ceea ce trebuie sa faci este sa te adresezi colegilor din receptia clubului, iar acestia iti vor recomanda unul dintre antrenorii inot. Programul sedintelor va fi stabilitit de comun acord cu antrenorul.

Te intereseaza alte cursuri de inot in alte locatii apropiate? 
Am facut o lista cu cele mai apropiate locatii de zona ta pentru ca tu sa poti alege diferit in fuctie de preferinte:

Cursuri inot sector 4

Cursuri inot copii sector 4

Cursuri inot adulti sector 4

Aqua gym sector 4