Swim Advisor » Cursuri inot » Blog » Cursuri inot pe Strada Drumul Potcoavei 57

Cursuri inot pe Strada Drumul Potcoavei 57

Cursuri inot pe Strada Drumul Potcoavei 57

Abonamente cu sedinte de grup, avand o durata de 50 de minute per şedinta, grup de maxim 8 copii, care au deja notiuni de inot.
ORE DE PROGRAM: conform orar grup.

Cursuri inot Drumul Potcoavei

Cand practica un sport, copilul se dezvolta mai bine, capata incredere in el, invata sa stabileasca legaturi cu ceilalti, lucruri ce-i vor folosi in viitor in viata de zi cu zi.
Sportul contribuie la dezvoltarea armonioasa a corpului si a mintii iar copilul trebuie indrumat de mic sa faca un sport individual sau de echipa. Sesiunile de inot nu sunt numai pentru practicarea sportului, sunt de asemenea pentru socializarea cu copii de aceasi varsta. Acest tip de interactiune ii ajuta pe cei mici sa prinda curaj, incredere in ei si in cei din jur dar si sa socializeze mai facil si sa se adapteaza mai usor la mediul inconjurator.

Relatiile dintre copii se nasc la joaca – aici se fac prieteniile cele mai durabile si frumoase. Exista o nevoie fireasca a copiilor de a interactiona cu colegii mai apropiati sau cu cei cu care desfasoara aceeasi activitate. In conditii normale, copiii sunt predispusi sa fie veseli, sa rada, sa comunice. Copiii se distreaza prin joaca, se simt bine, se relaxeaza. Asa arata inceputul relatiilor sociale, de joaca si prieteniile cu alti copiii. Relatiile de prietenie, la orice varsta, sunt adevarate surse de lectii de viata, al caror rol este bine sa nu fie minimalizat.

Beneficiile cursurilor de inot asupra copiilor.

Sculptează corpul și asigură o dezvoltare fizică armonioasă.
Înotul îmbunătăţeşte ritmul cardiac şi respiraţia, creşte imunitatea şi rezistenţa la efort. Îl ajută să socializeze şi să-şi formeze un grup nou de prieteni printre copiii care merg la bazin. Poate fi transformat într-un sport de performanţă. Dacă cel mic se confruntă cu kg în plus, înotul reprezintă formula ideală pentru scăderea în greutate. Înotul este relaxant muscular iar dupa înot copilul va avea un somn odihnitor. Spre deosebire de calculator sau televizor care sunt adversarii unui somn liniștit, după o ședință de înot, copilul va avea un somn de calitate. Întăreşte psihicul: ănotul îmbunătățește starea emoţională a copilului, contribuind la scăderea anxietăţiii şi creşterea încrederii în sine.

Locatia Drumul Potcoavei 57

Pe strada Dumul Potcoavei 57 se afla cel mai modern complex de educaţie acvatică pentru copii, o facilitate proiectată şi realizată la cele mai înalte standarde existente în domeniu, beneficiind de cel mai avansat şi nechimizat sistem de tratare al apei si cel mai înalt grad de bio-securitate.

Filozofia clubului se bazează pe un concept complex de siguranţa ce elimina o data pentru totdeauna problema clorului din apa, asigurand protectia si sănătate pielii copiilor. Acest concept destinat exclusiv facilităţilor pentru copii (grădiniţe, şcoli, piscine, etc) nu este o idee de marketing ci o ştiinţă a biosecurităţii bazată pe identificarea elementelor de hazard, controlul circulaţiei vectorilor si acţiuni corective, transparente, implementate “just in time”.

Parcarea clubului de inot

PARCARE 1 (28 de locuri, situate pe spatele complexului) – pentru toți clienții și vizitatorii:

Virați la dreapta de la Aleea Privighetorilor spre Drumul Potcoavei. Urmați strada Drumul Potcoavei și reveniți la dreapta pe strada PATRA (Drumul Potcoavei 57)

PARCARE 2 (9 locuri, situate pe partea din față a complexului) – pentru părinții cu sugari sau copii cu dizabilități numai (și pentru parcare pe termen scurt, maxim 5 minute):