Swim Advisor » Cursuri inot » Blog » Cursuri inot adulti sector 6 Bucuresti

Cursuri inot adulti sector 6 Bucuresti

Cursuri inot sector 6 Bucuresti

Sportul nu are varsta, cu atat mai putin inotul. Incurajam participarea, la cursurile de inot pentru adulti organizate in bazinul de inot Carol Davila, tuturor persoanelor indiferent de varsta si conditie fizica.

Cursuri de inot pentru adultii incepatori

Indiferent ca ati avut parte de unele evenimente neplacute in trecut ce v-au creat frica de apa, sau pur si simplu nu ati avut niciodata curajul sa intrati in apa sau sa inotati, trebuie sa contati pe experienta antrenorului.

La bazinul Carol Davila in cazul cursurilor de inot cu antrenor personal veti beneficia de sfaturi, metode, materiale ajutatoare, si, nu in ultimul rand, cu foarta multa rabdare si intelegere.

Comunicarea va fi esentiala si veti primii toate detaliile necesare pentru a reusi.

Cursuri de inot pentru adultii avansati

Nivelul avansat presupune cunoasterea a cel putin doua procedee, precum craul si spate, executate corect. Veti avea astfel cunostinte mai bune pe care le puteti pune in practica, avand in vedere ca procedeele de baza au in subordinea lor si foarte multe exercitii derivate, sau de tehnica, ce pot fi abordate.

Daca veti ajunge sa cunoasteti si celelalte procedee, bras si fluture, veti putea primi un antrenament si mai complex.

Cursuri de inot cu antrenor personal pentru adulti

Aici aveti posibilitatea de a opta pentru cursul cu antrenor personal de inot in care veti avea parte de atentia unui instructor de inot personal. Toata concentrarea va fi asupra voastra, iar reusita va fi la un pas distanta. Instructorul va fi alaturi de voi atat fizic cat si psihologic. Acest tip de antrenament este benefic tuturor persoanelor care doresc sa inevete mai rapid si mai corect. Deasemenea nu este recomandat sa incercati curusuri de inot la nivel de grup atunci cand persoana prezinta o temere asupra mediului acvatic.

Unde se desfasoara cursurile de inot pentru adulti din sectorul 6 ?

Cursuri inot in sector 6 pentru adulti

Bd-ul Eroii Sanitari nr.8 (in curtea facultatii de medicina si farmacie Carol Davila). Bazinul este acoperit. Incazlit, curat si renovat an de an pentru a oferii cele mai bune conditii.

Bazinul de inot este disponibil cursurilor de inot pentru copii si adulti la nivel de grupa sau in regim personal trainer, inotului de placere (agrement inot) si recuperarii fizice prin inot atat iarna cat si vara.

Mai multe detalii despre antrenorul personal:

Antrenor de inot personal pentru copii: Dragasanu Florin – fost sportiv de performanta in natatie si polo pe apa.

 • 3 ani de natatie (multiple titluri si rezultate la concursurile municipale)

 • 4 ani de polo (membru al lotului de polo in cadrul echipelor Dinamo si Rapid)

 • Multiplu campion la triatlon și duatlon

 • Absolvent al facultatii de Educatie Fizica si Sport

 • Licentiat in Kinetoterapie

 • Masterand al Facultatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti

 • Antrenor de inot atestat – ministerul muncii: COR 347502

 • Experienta in domeniu de peste 10 ani

Inscriere cursuri inot cu antrenor personal.

076 104 1004
(whatsApp, SMS, apel)

Antrenorul personal pentru adulti

Antrenorul personal ofera o asistenta  mult mai buna adultilor si poate  intelege problemele fiecaruia. Antrenorul personal poate tine cont in cazul adultilor de frica acestora sau de alte probleme individuale si poate gasi rapid o varianta buna si eficienta pentru depasirea oricarui obstacol.

Antrenorul personal pentru antrenamentele speciale

Un antrenor personal cu experienta in domeniu care a participat la numeroase competitii sportive va va putea ajuta in cazul unei pregatiri pentru triatlon, duatlon, alte competitii in ape deschise sau in bazine de inot acoperite.

Antrenorul personal pentru stewarzi / steawardese

Datorita experientei de peste 10 ani in domeniu si a numeroaselor cazuri fericite pe care le-am avut pentru aceste posturi, am ajuns sa cunosc foarte bine care sunt probele solicitate la inot indiferent de compania la care doriti sa aplicati. Veniti cu incredere, indiferent de nivel.

Afla preturile cursurilor de inot pentru adulti

Mai multe detalii prin formular, indiferent de ora.

Daca doresti sa beneficiezi de o anumita oferta, sa soliciti informatii sau sa faci o rezervare intr-una din locatiile afisate te rugam sa completezi formularul de mai jos.

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  La ce bazin doriti sa va inscrieti*

  Tipul abonamentului*

  Alte informatii necesare ?