Swim Advisor » Cursuri inot » Blog » Lectii de inot pentru Triatlon

Lectii de inot pentru Triatlon

Cursuri inot Triatlon personal trainer

Lectii de inot pentru Triatlon

Antrenamente speciale cu antrenor de inot personal

Stilul dumneavoastra de inot va fi analizat in detaliu pentru a identifica exercitii adecvate imbunatatirii tehnicii de inot. Veti primi de la antrenorul personal un set de indrumari cu privire la cum sa obtineti cele mai bune rezultate in bazinul de inot si in ape deschise. Inevitabil veti castiga experienta pentru inot atat in bazin cat si in apa deschisa. Impreuna cu antrenorul personal veti stabili tot programul competititei de triatlon  de la start urmand tactici de cursa pana la elemente si praguri psihologice ce pot aparea la proba de inot in apa deschisa.

Cursuri inot Triatlon personal trainer

Fie ca ai nevoie de indrumare, sa iti imbunatatesti tehnica sau iti lipseste motivatia, un antrenor personal iti va oferii explicatii si indrumari in antrenamentele de triatlon pentru a iti atinge obiectivele. Antrenorul personal evalueaza raspunsul organismului si al metabolismului dar si progresul fizic pe care il vei inregistra in timpul sesiunilor de antrenament. In functie de rezultate, va schimba structura antrenamentului daca nu exista o evolutie pozitiva sau va pastra pentru cateva zile acelasi program de antrenament doar daca se vad primele rezultate pozitive.

Datorita disponibilitatii limitate, aceste sesiuni trebui sa fie rezervate in avans. Va rugam sa ne contactati telefonic la numarul afisat pentru a afla detalii despre orele si datele disponibile.

Cum ne inscriem la cursurile de inot cu antrenor personal ?

Folositi formularul de contact indiferent de ora.

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  Bazinul ales*


  Tipul abonamentului* pentru

  Alte informatii necesare ?

  Mai multe detalii despre antrenorul personal:

  Antrenor de inot personal pentru copii si adulti: Dragasanu Florin – fost sportiv de performanta in natatie si polo pe apa si triatlon.

  • 3 ani de natatie
   (multiple titluri si rezultate la concursurile municipale)

  • 4 ani de polo
   (membru al lotului de polo in cadrul echipelor Dinamo si Rapid)

  • Multiplu campion la triatlon și duatlon

  • Absolvent al facultatii de Educatie Fizica si Sport – ANEFS Bucuresti

  • Licentiat in Kinetoterapie

  • Masterand al Facultatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti

  • Antrenor de inot atestat – ministerul muncii: COR 347502

  • Experienta in domeniu < 10 ani

  Inscriere cursuri inot cu antrenor personal.

  076 104 1004
  (whatsApp, SMS, apel)

  Pentru ce sunt bune cursurile cu antrenor personal:

  • antrenor inot personal pentru copii
   Cursurile de inot cu antrenor personal sunt recomandate in special copiilor care nu stiu sa inoate sau au teama de apa. Este necesar un antrenor personal la primele sedinte care sa ii ofere o atentie sporita pentru ca copilul sa prinda drag de acest sport si sa vina cu placere. Deasemenea antrenorul personal pentru copiii care stiu sa inoate si sunt avansati va ajuta la progresarea acestora intr-un ritm mai bun. Un pret mai mare la abonamentul cu antrenor personal fata de grup se va justifica in progresul obtinut printr-un numar mai mic de sedinte.

  • antrenor personal pentru adulti
   Antrenorul personal ofera o asistenta  mult mai buna adultilor si poate  intelege problemele fiecaruia. Antrenorul personal poate tine cont in cazul adultilor de frica acestora sau de alte probleme individuale si poate gasi rapid o varianta buna si eficienta pentru depasirea oricarui obstacol.

  • antrenor personal pentru antrenamente speciale
   Un antrenor personal cu experienta in domeniu care a participat la numeroase competitii sportive va va putea ajuta in cazul unei pregatiri pentru triatlon, duatlon, alte competitii in ape deschise sau in bazine de inot acoperite.

  • antrenor personal pentru stewarzi / steawardese
   Datorita experientei de peste 10 ani si numeroaselor cazuri fericite pe care le-am avut am ajuns sa cunosc foarte bine care sunt probele solicitate la inot pentru numeroasele companii aeriene care pun la bataie un anumit numar de locuri in acest domeniu. Veniti cu incredere, indiferent de nivel.

  Antrenor Triatlon Dragasanu Florin