Lectii de inot pentru Triatlon

Lectii de inot pentru Triatlon

Antrenamente speciale cu antrenor personal

Stilul dumneavoastra de inot va fi analizat in detaliu pentru a identifica exercitii adecvate imbunatatirii tehnicii de inot. Veti primi de la antrenorul personal un set de indrumari cu privire la cum sa obtineti cele mai bune rezultate in bazinul de inot si in ape deschise. Inevitabil veti castiga experienta pentru inot atat in bazin cat si in apa deschisa. Impreuna cu antrenorul personal veti stabili tot programul competititei de triatlon  de la start urmand tactici de cursa pana la elemente si praguri psihologice ce pot aparea la proba de inot in apa deschisa.

Lectii de inot Triathlon
Lectii de inot Triathlon

Fie ca ai nevoie de indrumare, sa iti imbunatatesti tehnica sau iti lipseste motivatia, un antrenor personal iti va oferii explicatii si indrumari in antrenamentele de triatlon pentru a iti atinge obiectivele. Antrenorul personal evalueaza raspunsul organismului si al metabolismului dar si progresul fizic pe care il vei inregistra in timpul sesiunilor de antrenament. In functie de rezultate, va schimba structura antrenamentului daca nu exista o evolutie pozitiva sau va pastra pentru cateva zile acelasi program de antrenament doar daca se vad primele rezultate pozitive.

Datorita disponibilitatii limitate, aceste sesiuni trebui sa fie rezervate in avans. Va rugam sa ne contactati telefonic la numarul afisat pentru a afla detalii despre orele si datele disponibile.