Descoperă Minunile Apei la cursurile de Aquabebe din Bazinul de Înot Decebal, Sector 3

Jocul în apă nu este doar o activitate recreativă, ci și o metodă excelentă de a familiariza copiii cu corpul lor și de a-i ajuta să depășească orice frică de apă. Un loc ideal pentru această experiență plină de distracție și beneficii pentru sănătate este bazinul de înot din Sectorul 3, situat în zona Decebal, unde Aquabebe organizează cursuri speciale pentru bebeluși și copii mici.

Beneficiile Înotului pentru Copii

Pentru mulți copii, senzația de a pluti în apă este una fascinantă, iar cursurile de aqua bebe oferite în acest bazin contribuie la dezvoltarea armonioasă a micuților. Încă de la vârste fragede, copiii devin rapizi, curajoși și plini de curiozitate, iar înotul devine o activitate benefică pentru coordonare, forță, rezistență și capacitatea de respirație.

Studiile arată că bebelușii care încep să învețe să înoate în primul an de viață beneficiază de impactul pozitiv asupra somnului lor. Chiar și după această perioadă, cursurile de înot continuă să ofere avantaje semnificative, inclusiv relaxare și liniște, atât pentru copii, cât și pentru părinți.

Descrierea Programului Aquabebe

Aquabebe reprezintă un program de educație acvatică, gimnastică și acomodare, dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 2 luni și 4 ani. Aceste cursuri aduc numeroase beneficii, inclusiv dezvoltarea neuromusculară și a coordonării echilibrului la copii, precum și momente de relaxare pentru părinți. Fiecare copil este însoțit în bazin de un adult, iar ședințele sunt coordonate de un kinetoterapeut experimentat.

Desfășurarea Programului Aquabebe

Desfășurarea programului este interactivă și plină de joacă, cuprinzând exerciții, momente unu-la-unu terapeut-copil și perioade de pauze. Această abordare individualizată asigură că fiecare copil se dezvoltă în ritmul său și se simte în largul său în apă.

Înscrieri și Echipament Necesar

Înscrierile sunt deschise pentru copiii cu vârste între 2 luni și 4 ani, iar părinții sunt bineveniți să participe activ la sesiunile de aqua bebe. Este important să aduci cu tine produsele de igienă necesare, iar pentru copil, un scutec impermeabil de înot. Părinții sunt încurajați să poarte costume de baie și cască în timpul cursurilor.

Participare și Condiții

Cu privire la participare, atât mamele, cât și tații sunt invitați să se alăture programului Aquabebe. Aproximativ 33% dintre tați participă împreună cu mamele, si chiar bunicii sunt bineveniți să asiste la primele experiențe acvatice ale nepoților. Conditiile sunt prietenoase cu cei mici, asigurând o temperatură a apei și a camerei de peste 30 de grade Celsius.

Calitatea Apei și Siguranța

Înotul în apele bazinelor este susținut de un sistem de dezinfecție avansat, incluzând electroliză salină, ozon și raze UV, pentru a asigura o calitate și puritate superioară a apei. Aceste condiții oferă siguranță preventivă în orice sezon.

Aquabebe în bazinul de înot din Sectorul 3 nu este doar o activitate recreativă, ci și o oportunitate de dezvoltare și conexiune emoțională între părinți și copii. Descoperă minunile apei împreună cu micuțul tău și începeți împreună o călătorie plină de bucurie și sănătate în lumea aqua bebe

Rating:
5/5

Situat central, la 5 minute de condus de Piata Unirii, clubul de inot pentru bebelusi ofera un mediu sigur si sanatos pentru bebelusi , (incepand de la 4 luni) si copii pana la 6 ani, care au astfel ocazia sa invete despre siguranta acvatica si procedeele de inot, sa faca sarituri si scufundari intr-un bazin cu apa la temperatura de 32 de grade, fara clor .
Cadrul intim ofera prilejul perfect de relaxare pentru parinti si legarea de prietenii trainice pentru cei mici

O locatie excelenta pentru cursurile de inot cu bebelusii fara clor ce dispune de servicii premium:

Distribuie:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.