Oferta sala No Gravity !

Doar in perioada 20 iunie – 15 august 2017 !

La achiziționarea unui abonament de înot pentru copii la Aqua Life Swim de minim 8 sedinte, primiți cadou o intrare gratuită de 1 oră în sala alaturata de aventură și escaladă No Gravity Club.

Oferta se adresează copiilor între 4 și 12 ani și este valabilă pentru toate cursurile de înot achiziționate în perioada 19 iunie – 15 august. Pentru a putea beneficia de această gratuitate NoGravity Club vă rugăm să vă programați vizita la telefonul 031 100 8888. Eventuala taxă de instructor personal nu este inclusă.

Voucherul va putea fi onorat numai însoțit de abonamentul primit de la recepția Aqua Life Swim. Atunci când vizitați NoGravity Club vă rugăm să aveți pantofi sport de schimb pentru accesul în sala de aventură.

Ce echipament ne trebuie la inot ?

Inotul nu este un sport pretentios, avem nevoie de slipi / costum de baie si casca (obligatorii). Pe langa acestea ar fi bine ca prosopul, papucii, si ochelarii de inot sa nu lipseasca. Mai multe intrebari frecvente gasiti aici

De la ce varsta se poate face inscrierea ?

Pentru a beneficia de aceasta oferta va recomandam sa inscrieti copilul de la varsta de 3 ani. Sub aceasta varsta, un copil nu poate intelege indicatiile instructorului sau, iar colaborarea cu el este lenta.

Cat dureaza o sedinta ?

Aproximativ 50 de minute. Daca copilul este plictisit sau refuza sa mai lucreze din diferite motive nu il fortam, ne oprim si restul de minute le recuperam in alta zi.

Apa este incalzita ? Curata ? 

– temperatura apei din bazinul mic, fara clor este de 33-36 C;
– temperatura apei din piscina mare va fi cuprinsa intre 29-33 C ;
– calitatea aerului si a apei este asigurata de instalatii de climatizare, purificare automata si dezumidificare.

Sunt vestiare, dusuri si grupuri sanitare?

Exista incaperi separate pentru femei si barbati, dar si incapere special mixta. Vestiarele si grupurile sanitare se prezinta intr-o stare foarte buna.

 Rezervare on-line

Email (necesar)

Telefon (necesar)

Mesajul