Cursuri inot in bazinul din Berceni

Un modern bazin de înot semiolimpic şi o sală de sport dotată cu echipamente care să faciliteze activităţile sportive au fost inaugurate, la şcoala 190 din Bucureşti în prezenţa campioanei olimpice de nataţie Camelia Potec – preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern.

O clădire nouă şi modernă adăposteşte acum noul bazin de inot semiolimpic, cu o suprafaţă de 1.200 mp şi toate anexele tehnice necesare utilizatorilor, precum vestiare, duşuri, grupuri sanitare, camere pentru personalul didactic, spaţii tehnice, camere pentru echipamente sportive.

Noul bazin are o lungime de 25 de metri, 15,4 metri lăţime şi şase culoare de înot, iar datorită acestor dimensiuni a putut fi omologat inclusiv pentru competiţiile naţionale şi internaţionale de nataţie.

În urma lucrărilor, copiii au la dispoziţie acum o sală de sport complet refăcută, cu o suprafaţă de 600 mp, cu o pardoseală nouă, specifică suprafeţelor de joc, echipamente şi accesorii noi care sa faciliteze activităţile sportive, cu vestiare şi grupuri sanitare moderne şi un sistem de termoficare eficient. De noile facilităţi sportive vor beneficia cei 1.872 de elevi ai Şcolii Nr. 190, precum şi elevii care vor fi implicaţi în competiţiile ce vor fi organizate aici.

Str. Secuilor nr. 14, sector 4, Berceni

Noul bazin de 25 m cu 6 culoare de la Școala Gimnazială Nr. 190 a primit certificatul de omologare și de-acum este deschis tuturor copiilor din sectorul 4 pentru cursurile de inot si antrenamentele de performanta (sunt aproximativ 30.000) și, printr-un parteneriat cu federația de specialitate, și înotătorilor din lotul olimpic.

In bazinul scolii nr.190 din sectorul 4, str. Secuilor nr.14 se organizeaza cursuri pentru toti copiii si adultii iubitori ai inotului. Oricine poate invata sa inoate si mai mult de atat, pentru copiii cu potential, se organizeaza ore de performanta  in natatie si polo pe apa. Adultii se pot inscrie la cursuri sau pot apela la un antrenor de inot personal, exista si ore de recuperare fizica cu kinetoterapeuti atestati in domeniu.

Cursurile de inot se organizeaza pe strada Secuilor nr.14 langa  statia de metrou Piata Sudului, si mall-ul Sun Plaza, in cartierul Berceni, sector 4. In acest bazin sunt organizate cursuri de inot pentru copii si adulti, ore de performanta in Natatie si Polo pe apa, recuperare fizica, iar bazinul este deschis publicului larg pentru ore de agrement si recuperare fizica.

Bazinul din Berceni este singurul bazin de inot semiolimpic, omologat, din Romania.

Noul bazin din sectorul 4 cu lungimea de 25 m si 6 culoare aflat la Școala Gimnazială Nr. 190 a primit certificatul de omologare și de-acum este deschis tuturor copiilor din sectorul 4 și, printr-un parteneriat cu federația de specialitate, și înotătorilor din lotul olimpic.

Bazinul scolii nr. 190 este singurul bazin semiolimpic omologat și al doilea, după Dinamo, olimpic, primul care a fost omologat de Camelia Potec. In felul acesta am putut relua Campionatele Internaționale de Înot ale României.

Cum arata bazinul de inot din Berceni ?

Unde se afla bazinul scolii 190 ?

In sector 4, Berceni langa statia de metrou Piata Sudului

Str. Secuilor nr. 14, Bucuresti sector 4 –  Berceni

Bazinul de inot se afla in curtea scolii 190, in apropierea mall-ului Sun Plaza, accesul facandu-se foarte usor prin intermediul statiei de metrou Piata Sudului. Deasemenea se poate ajunge si cu autobuzul sau cu tramvaiul. Bazinul Scolii nr.190 se afla in cartierul Berceni, in sectorul 4, pe strada Secuilor nr.14.

Cum te poti inscrie la bazinul scolii nr.190?

Direct la receptie: - Str. Secuilor nr. 14, sector 4, Berceni

Prin telefon la numarul:

Prin formular:

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  Bazinul ales*


  Tipul abonamentului* pentru

  Alte informatii necesare ?