Concurs de inot Aqua Life Swim

Rezultate Cupa Mos Craciun 2016  Download (excel)

Un concurs lung cu un numar de participanti semnificativ marit fata de concursurile anterioare. De la an la an incercam sa ne adaptam cererilor si sa facem fata situatiilor pentru a multumii toti parintii si mai ales copiii care participa si se lupta cu timpul si cu emotiile atat pe uscat in asteptarea probelor cat si in apa incercand sa isi depaseasca adversarul.

La acest concurs au participat peste 110 copii, rezultatele fiind pe masura, toti copiii castigand medalii, diplome si premii, iar cei mai buni au urcat pe podium si au fost felicitati chiar de Mos Craciun ! Competitia a avut loc in bazinul de inot Aqua Life Swim (Piata Sudului), fiind a 4 – a editie organizata de clubul nostru. Concursul a fost adresat tuturor copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 14 ani.

Multumim organizatorilor si copiilor pentru efortul depus si rabdarea de care au dat dovada la acest concurs alaturi de parintii sustinatori care s-au prezentat intr-un numar foarte mare pentru incurajarea micutilor sportivi.

Aqua Life Swim a fost infiintat in primul rand ca un club sustinator al echipei de performanta, si va ramane in continuare un club care aprecieaza efortul parintilor pentru rabdarea de a sustine micii campioni la fiecare competitie. Suntem un club cu renume datorita ambitiei pe care o au copiii de a se lupta cu timpul in fiecare proba la fiecare concurs !

Va multumim pentru participare, sustinere si organizare.