Swim Advisor » Cursuri inot » Blog » Cursuri inot copii sector 6

Cursuri inot copii sector 6

Preturi pentru cursurile de inot Aqua in sector 4

Cursuri inot copii sector 6

Cursurile de inot pentru copii din sectorul 6 sunt organizate in bazinele de inot situate în partea de vest a municipiului Bucuresti, cuprinse între sectoarele 1 si 5.

 • Bazinul  Carol Davila

  Bazinul de inot este disponibil cursurilor de inot pentru copii si adulti la nivel de grupa sau in regim personal trainer, inotului de placere (agrement inot) si recuperarii fizice prin inot atat iarna cat si vara.

 • Bazinul de inot Orhideea Health & Spa
  Situat in cadrul complexului rezidential Orhideea Gardens, locatia iti ofera un meniu extins de terapii anti-stress, relaxare, detoxifiere, energizare, revenire in forma, o salina de suprafata, o zona ,,foc si gheata,, cu hamam si saune, o piscina si o complexa zona de fitness.

 • Complex Sportiv 2000
  Sala dispune de un instructor calificat care va fi tot timpul alaturi de dumneavoastra pentru a va indruma si a va raspunde la toate intrebarile legate de fitness in general, executarea corecta a exercitiilor si diete.

 • Bazinul de inot al Clubului BodyExprim
  Clubul BodyExprim imbina intr-un stil propriu, sportul cu arta. Vizam atat latura tehnico-motrica, dar si pe cea artistica, urmarim atat modelarea corporala, dar si echilibrul psihic si componenta emotionala.

 • Bazinul de inot din Regie
  Bazinul de inot din Regie are 25 de metri lungime, iar preturile difera în functie de optiuni: pachetul minimal pentru initiere este de 250 de lei pentru 10 sedinte (doua saptamâni).

 • Bazinul Clubului Fitness & Spa 2000
  Clubul Fitness & Spa 2000 se intinde pe o suprafata de 1500 mp , fiind situat in incinta Complexului Sportiv 2000.

 • Bazinul Clubului de inot IDM
  IDM Wellness este un club modern si spatios care va ofera o gama completa de servicii de intretinere si petrecere a timpului liber.