Unde poti sa faci Aqua Bebe in Bucuresti

Unde poti sa faci Aqua Bebe in Bucuresti

Apa este esentiala pentru sanatatea bebelusilor si a copiilor, deoarece ajuta la mentinerea temperaturii corpului, la transportul nutrientilor si la eliminarea toxinelor. Bebelusii au nevoie de mai multa apa decat adultii, deoarece au o suprafata mai mica a pielii si pierd mai multa apa prin transpiratie, respiratie si urinare.

In primele saptamani de viata, bebelusii obtin cantitatea necesara de apa prin alaptare sau prin formula pentru bebelusi, care contine apa. Dupa varsta de 6 luni, bebelusii pot incepe sa consume apa din pahar. Este important ca apa sa fie curata si sigura pentru consum, asa ca trebuie sa folosesti apa potabila sau apa filtrata.

Daca bebelusul tau are diaree sau varsaturi, este important sa ii oferi mai multa apa pentru a preveni deshidratarea. Daca observi ca bebelusul tau are pielea uscata, gura uscata, nu transpira sau are o cantitate mica de urina, acestea pot fi semne de deshidratare si ar trebui sa il duci la medic.

In general, bebelusii au nevoie de aproximativ 8-12 pahare de lichide (incluzand apa, lapte si sucuri) pe zi, in functie de varsta si greutate. Consulta-l pe medicul tau pediatru pentru a afla cantitatea exacta de apa pe care trebuie sa o consume bebelusul tau.

Unde poti sa faci Aqua Bebe in Bucuresti?

Aqua Bebe – cursuri de inot pentru copii sau bebelusi

Inotul este foarte util pentru dezvoltarea bebelusului. De ce? Pentru ca este singura activitate in care el este cu adevarat complet independent inainte de a putea merge singur.

Unde se tin cursurile de inot Aqua Bebe pentru copii ?

Atat bebelusii cat si copiii pana in 3 ani trebuiesc invatati sa inoate intr-un bazin special creat pentru acestia, unde apa este tratata special, fara clor. Apa trebuie monitorizata de catre un sistem digital de tratare a apei. Va recomandam urmatoarele locatii in Bucuresti:

Rating:
5/5

Acvatic Bebe are in componenta echipei instructori pregatiti profesional cu empatie față de copii, stimuland curiozitatea și creativitatea fiecăruia, printr-un plan de lucru personalizat, adaptat în permanență ritmului de evoluție al fiecărui copil.

O locatie excelenta pentru cursurile de inot cu bebelusii ce dispune de servicii premium:

Rating:
5/5

Acvatic Bebe are in componenta echipei instructori pregatiti profesional cu empatie față de copii, stimuland curiozitatea și creativitatea fiecăruia, printr-un plan de lucru personalizat, adaptat în permanență ritmului de evoluție al fiecărui copil.

O locatie excelenta pentru cursurile de inot cu bebelusii ce dispune de servicii premium:

Aqua Bebe la Acvatic Bebe Club

– Str. Delea Noua nr 15, sector 3 Bucuresti

Situat central, la 5 minute de condus de Piata Unirii, clubul ofera un mediu sigur si sanatos pentru bebelusi , (incepand de la 4 luni) si copii pana la 6 ani, care au astfel ocazia sa invete despre siguranta acvatica si procedeele de inot, sa faca sarituri si scufundari intr-un bazin cu apa la temperatura de 32 de grade, fara clor .

Acvatic Bebe Club

Clubul ofera lectii cu instructor individual, cu un numar de maxim 3 copii pe sedinta, astfel incat sedintele de educatie acvatica sa se realizeze tinand cont de starea fizica si ritmul de evolutie a fiecarui copil.

Afla mai multe detalii despre Acvatic Bebe Club

Inscriere la cursurile de  inot pentru bebelusi:

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  Bazinul ales*

  Tipul abonamentului* pentru

  Alte informatii necesare ?

  Obiectivele orelor de Aqua Bebe
  • Aclimatizarea si adaptarea bebelusului la mediul acvatic

  • Stimularea reflexelor primare si transformarea acestora in automatisme

  • Stimularea miscarii membrelor inferioare si superioare

  • Adaptarea bebelusului la pozitiile ventrale, verticale si dorsale in mediul acvatic

  • Intarirea sistemului imunitar.

  La ce varsta poate merge bebelusul la cursurile de inot ?

  In general, puteti aduce bebelusul la inot incepand de la varsta de trei luni.

  Inotul si cursurile de Aqua Bebe sunt sigure pentru bebelusi ?

  Absolut. Atunci cand un bebelus ajunge sub apa, bebelusului i se activeaza reflexul de scufundare. Aceeasi tip de reactie se produce atunci cand inghitim – epiglota se inchide si blocheaza gatul, astfel ca sa nu poata intra apa.

  Acesta este motivul pentru care vedeti adesea imagini cu bebelusii inotand pe sub apa cu gura deschisa ! Reflexul dureaza pana la aproximativ 18 luni, deci, incepand de pe la 16 luni, copiii mici si cei mai mari sunt invatati sa inoate in alt mod decat bebelusii.

  De ce este bun inotul pentru bebelusi?

  Inotul este foarte util pentru dezvoltarea bebelusului. De ce? Pentru ca este singura activitate in care el este cu adevarat complet independent inainte de a putea merge singur.

  Apa le sustine greutatea, iar ei sunt liberi sa-si miste picioarele si mainile asa cum doresc. Si adora sa faca asta! Este si o experienta grozava pentru parinti in timpul careia pot intari relatia cu copilul.

  Obiectivele orelor de Aqua Bebe

  – Aclimatizarea si adaptarea bebelusului la mediul acvatic
  – Stimularea reflexelor primare si transformarea acestora in automatisme
  – Stimularea miscarii membrelor inferioare si superioare
  – Adaptarea bebelusului la pozitiile ventrale, verticale si dorsale in mediul acvatic
  – Intarirea sistemului imunitar

  La ce varsta puteti aduce bebelusul la inot ?

  In general, puteti aduce bebelusul la inot incepand cu varsta de 1 an in functie de bazinul ales.

  Inotul si cursurile de inot pentru bebelusi sunt sigure ?

  Desigur. Atunci cand un bebelus ajunge sub apa, acestuia i se activeaza reflexul de scufundare. Acelasi tip de reflex se produce atunci cand inghitim (epiglota se inchide si blocheaza gatul, astfel apa nu poate intra).

  Acesta este motivul pentru care adesea vedeti imagini cu bebelusi inotand pe sub apa cu gura deschisa. De aceea copii mici si cei mari sunt invatati sa inoate in moduri diferite.

  Ce echipament trebuie sa aveti la Aqua Bebe?

  Pentru bebelusii si copii sub 3 ani aveti nevoie de pampers pentru apa si slip/costum de baie .

  Daca situatia o cere, unul din parinti trebuie sa fie pregatit pentru a intra in bazin cu bebelusul. Noi vrem ca bebelusul sa fie calm si receptiv fata de instructor, de aceea in unele cazuri, prezenta unui parinte langa bebelus induce acestuia starea de liniste si confort. Unul din parinti trebuie sa fie pregatit la fiecare sedinta cu:

  – Costum de inot
  – Casca de inot
  – Ochelari de inot
  – Prosop
  – Papuci

  Parintii pot avea acces in spatiul special pentru a putea asista de aproape la cursurile bebelusului.