Cursurile de inot din bazinul Ramada si bazinul Alexandreea

Cursurile de inot de la Ramada si Alexandreea sunt considerate printre cele mai bune din Bucuresti. Piscinele sunt dotate cu tehnologii inovatoare si echipamente moderne care faciliteaza un antrenament optim pentru fiecare nivel de inotator. Aceste piscine ofera programe de inot dedicate pentru copii, adolescenti si adulti, precum si o varietate de activitati recreative.

In plus, Ramada si Alexandreea sunt dotate cu sisteme de ultima generatie pentru bazine acoperite , iar cursurile sunt predate de instructori profesionisti si specializati. Aceste cursuri sunt dedicate tuturor nivelurilor de inotatori, de la incepatori la avansati. Ramada si Alexandreea ofera, de asemenea, oaspetilor lor posibilitatea de a invata tehnici de supravietuire in apa, precum si tehnici moderne de inot, inclusiv crawl, spate si bras. Aceste cursuri ofera, de asemenea, oportunitatea de a perfectiona tehnicile de inot si de a invata noi trucuri si miscari.

Rating:
5/5

Hotelul Ramada dispune de un bazin de inot in Bucuresti. Aici se desfasoara cursuri de inot intr-o zona foarte accesibila cu toate mijloacele de transport. Clubul Hotelului ofera cursuri de inot pentru copii si adulti, la nivel de grup sau in regim personal. Tot aici puteti sa beneficiati de antrenamente personalizate și program flexibil în funcție de nevoile fiecăruia!

O locatie excelenta pentru inot ce dispune de servicii premium: