Swim Advisor » Cursuri inot » Blog » Inot pentru copii

Inot pentru copii

Vino la un curs de înot pentru copii in sectorul 4, exista un club cu renume datorita profesorilor experimentati si campionilor nostri premiati pe toate podiumurile. In plus avem cele mai curate bazine de inot din Bucuresti (conform direcției de Sănătate Publică) datorita sistemelor de tratare a apei prin ultraviolete si ionizare.

Profesorii nostrii sunt absolventi ai Universitatii de Educatie Fizica si Sport, fosti sportivi de performanta in natatie sau polo pe apa. Ei organizeaza cursuri de inot pentru copii si adulti, Aqua Gym si Aqua Bebe. La cursurile de inot pentru copii antrenorii lucreaza in functie de nivelul fiecarui copil pe culoare diferite tinand cont de varsta si particularitatile fiecaruia.

 • Cursurile de  Aqua Bebe pentru bebelusi
  Inotul pentru bebelusi are loc in bazinul mic, tratat corespunzator pentru nou-nascutii de minim 3 luni. Acest bazin este tratat prin ionizare si ultraviolete iar bebelusul este asistat personal de un antrenor experimentat.

 • Cursurile de initiere inot pentru copii
  Cursurile de initiere inot sunt organizate, in bazinul mic sau in bazinul mare in functie de nivelul fiecarui incepator. Exista incepatori mai mici si incepatori mai mari, iar indrumarea se face sub supravegherea atenta a unor instructori experimentati.

 • Perfectionare inot copii
  Perfectionarea se va face intotdeauna in bazinul semiolimpic (25 metri) sub indrumarea antrenorilor care se ocupa in special de corectarea tehnica a exercitiilor. Deoarece clubul pune accentul pe promovarea viitorilor campioni, oferim foarte mare atentie tuturor copiilor colaborand cu antrenorii de performanta pentru rezultate cat mai bune.

 • Performanta inot pentru copiii cu potential
  Datorita rezultatelor, numarul copiilor este in continua crestere. Pe toata durata intregii zile de luni pana vineri avem grupe de performanta cu copiii care ne reprezinta la competitiile sportive. Atat antrenorii cat si copii au antrenamente alaturi de Carmen Bunaciu pentru explicatii si corecturi tehnice cat mai precise. Deasemenea clubul detine o sala de fitness special destinata pregatirii fizice pentru dezvoltarea micilor sportivi. 

Preturile cursurilor de inot pentru copii

Cursuri de inot pentru copii
(initiere, consolidare si perfectionare inot)

AbonamentDurataPret
1 sedinta1 ora (50 minute)50 lei
4 sedinte4 ore in 1 luna165 lei
8 sedinte8 ore in 1 luna275 lei
12 sedinte12 ore in 1 luna330 lei

Cursuri cu antrenor personal  si Aqua Bebe
(initiere inot, consolidare si perfectionare)

AbonamentDurataPret
1 sedinta1 ora (50 minute)100 lei
4 sedinte4 ore in 1 luna385 lei
8 sedinte8 ore in 1 luna660 lei

Abonamentele de performanta
Daca doresti sa faci parte din echipa de performanta te rugam sa contactezi direct clubul pentru a stabili o intalnire in care sa aflam la ce nivel se afla copilul si in ce grupa il putem integra.

Alaturati-va echipei de performanta

Alaturi de Carmen Bunaciu si Camelia Potec:
O parte din campionii nostri alaturi de Carmen Bunaciu si Camelia Potec

Pentru campionii nostrii am deschis de curand o sala de fitness cu toate aparatele necesare dezvoltarii musculaturii pentru antrenamente eficiente si rezultate cat mai bune.

Bazinele noastre de inot se afla situate in cartierul Berceni, in apropierea Mall-ului Sun Plazza. Unul dintre cele doua bazine de inot este destinat copiilor mici, bebelusilor cu varsta de peste 1 luna si este tratat corespunzator prin ionizarea apei. Acest sistem de curatare a apei prin ionizare este cel mai nou si revolutionar sistem pentru curatarea mediului acvatic fara substante care pot dauna nou-nascutilor.

Indiferent de ora puteti folositi formularul:

  Numele:

  Email:

  Telefon:

  Mesajul:

  De ce sa practice copilul inot ?

  Atunci când practică înot, copiii învaţă să elaboreze anumite strategii, cum să-şi întărească voinţa, dar şi cum să-şi controleze stresul şi suferinţa. Pe lângă beneficiile fizice, copiii capătă mai multă siguranţă, încredere în ei inşişi, autocontrol şi independență. Motivul pentru care am deschis clubul a fost dorința de a le arăta copiilor cât de frumos și benefic este înotul și câte satisfacții îți poate aduce. De aceea fiecare curs de înot pentru copii este gândit pe etape, în așa fel încât să fie o bucurie pentru cei mici, dar și un real folos. Astfel, copilul așteaptă entuziasmat fiecare ședință.

  Mai multe informatii pentru: punctele de reper, accesul rapid din zonele apropiate gasiti aici: bazinul de inot din Berceni