Inoti oricand, dimineata la pranz, sau seara.

Dimineața poți înota mai mult la un preț avantajos !

Daca te inscrii la cursurile de inot intensive, (zilnic pana in ora 13:00) beneficiezi de oferta verii: 10 sedinte in loc de 8 la un pret avantajos (300 lei in loc de 350 lei) !  Oferta este valabila pentru abonamentele de grup cu copiii in intervalul  orar: 10:00 – 11:00, 11:00 – 12:00, 12:00 – 13:00 de luni pana vineri doar pe timpul verii.

Abonament Durata Pret Promotie !
1 sedinta 50 minute
10 sedinte 2 saptamani 350 lei 300 lei

 

Intensiv sau nu, tu alegi !

 

Pentru cei care nu doresc sa vina zilnic la inot punem la dispozitie si abonamentele cu o valabilitate mai mare si un numar de sedinte pe care il puteti alege dupa bunul plac. Deasemenea aceste abonamente pot fi folosite atat dimineata cat si in intervalul orar 16:00 – 20:00.

Abonament Durata Pret
1 sedinta 1 ora (50 minute) 70 lei
4 sedinte 4 ore in 1 luna 180 lei
8 sedinte 8 ore in 1 luna 300 lei
12 sedinte 12 ore in 1 luna 350 lei

 

 – 10% pentru frați și surori 

 

Daca achizitionezi doua abonamente pe aceelasi nume vei beneficia de o reducere de 10%. Reducerea este valabila pentru frati, surori sau alte 2 abonamente achiziționate de aceeași persoană.

Care este programul cursurilor de inot vara ?

Cursurile de inot pe timpul verii sunt desfasurate in intervalul 10:00 – 13:00 de luni pana vineri. Oferta cursurilor de inot intensive (10 sedinte la pret de 8) este limitata pana la data de 8 septembrie. Cursurile de inot sunt organizate pe durata intregului an incepand cu ora 16:00 pana la ora 20:00. In acest program copiii pot invata sa inoate, sa se perfectioneze sau sa faca parte din grupa de performanta.

Un bazin fara clor cu preturi accesibile !

 

Unde sunt organizate cursurile de inot ?

Bazinele noastre se afla situate in sector 4 – cartier Berceni, in apropierea Mall-ului Sun Plazza, inainte de OMV (Sos. Berceni nr.8). Unul dintre cele doua bazine de inot este destinat copiilor mici, bebelusilor cu varsta de peste 1 luna si este tratat corespunzator prin ionizarea apei. Acest sistem de curatare a apei prin ionizare este cel mai nou si revolutionar sistem pentru curatarea mediului acvatic fara substante care pot dauna nou-nascutilor.

Localizarea clubului de inot:

  Sos. Berceni nr.8 sector 4, Bucuresti

Care sunt cele mai apropiate stații ?

  • Cel mai apropiate stații sunt:
    • Piata Sudului la 88 metri distanță, 2 min de mers pe jos
    • Soseaua Berceni la 20 metri distanță, 1 min de mers pe jos
    • Husi este la 516 metri distanță, 7 min de mers pe jos

Care linie de Metrou oprește în apropiere ?

  • Linii de Metrou în apropiere de Sun Plaza: Metrou – M2

Care linie de Autobuz oprește în apropiere ?

  • Linii de Autobuz în apropiere de Sun Plaza: Autobuz – 312, Autobuz – 381, Autobuz – 634
Inscriere:

Bazinele de inot sunt gandite special pentru siguranta copiilor fiind tratate prin sisteme de ultima generatie asiugrand atat calitatea apei cat si a aerului in sala.

Sistem de tratare a apei cu ultraviolete

Bazinul de inot lung (25 metri):

In acest bazin se organizeaza cursurile de inot pentru copii avansati, si adulti. Tot aici sunt organizate competitii de natatie. Deasemenea bazinul este disponibil orelor de agrement si este deschis de luni pana duminica. Temperatura apei in acest bazin este cuprinsa intre 29 si 32 de grade.

Bazinul de inot mic:

Destinat exclusiv copiilor mici, acest bazin dispune de o instalatie de ultima generatie ce filtreaza si schimba apa, fara a aduaga deloc clor sau alte chimicale nocive.

Cele doua bazine de inot reusesc sa impreuneze toate activitatile care pot fi desfasurate in mediul acvatic, atat pentru copii cat si pentru adulti.

Sistem de tratare prin ionizare

Bazin tratat prin ionizare

Procesul de ionizare a apei din piscina este cea ma avansata tehnologie de tratare a apei fara chimicale si fara clor. Spre deosebire de tratamentele chimice sau cu sare, sistemul de ionizare elimina algele, mirosurile neplacute si reduce iritatia ochilor.

La ce ajuta tratamentul ?

Acest tratament al apei ajuta mediul acvatic sa fie curat fara microbi. In acest bazin nu intra adutlii, doar bebelusii si copii mici, pentru a pastra apa cat mai curata.

 Alte servicii de care puteti beneficia:

Cursuri le de inot inot pentru copii:

Cursuri de inot pentru copii la nivel de grup incepand de la varsta de 3 ani ! Initiere inot, perfectionare si performanta. Deasemenea exista selectii pentru performanta in natatie.

Cursurile de inot pentru adulti:

Cursuri de inot pentru adulti la nivel de grup, fara limita de varsta. Un adult poate invata sa inoate din primul abonament daca in trecut a mai avut contact cu apa si insuseste usor miscarile de baza.

Antrenor personal pentru copii si adulti

Cursuri de inot pentru copii si adulti cu antrenor personal (maxim 3 persoane la un antrenor) sau individual (1 singura persoana)

Recuperare fizica prin inot

Recuperare fizica prin inot alaturi de asistenta unor kinetoterapeuti cu experienta in domeniu.

Aqua Gym

Antrenamente Aqua Gym, miscari de fitness in mediul acvatic sub ritmul muzicii.

Aqua Bebe

Cursuri de inot cu bebelusii (nou-nascutii), intr-un bazin cu apa curata tratata fara substante chimice.

You must be logged in to post a comment.