Performanta in inot

Alaturati-va echipei de performanta

Antrenorii va invita sa va alaturati sportivilor din cadrul echipei de performanta. Clubul a reusit sa aduca intr-un timp scurt performante la campionatele municipale organizate de Asociatia Municipala de Natatie Bucuresti, cat si la cele nationale sustinute de Federatia Româna de Natație și Pentatlon Modern.

Alaturi de Carmen Bunaciu si Camelia Potec:O parte din campionii nostri alaturi de Carmen Bunaciu si Camelia Potec

Echipa este formata din fosti sportivi de performanta cu rezultate remarcabile in natatie:

 • Alexandru Neacsu
  Dublu campion national cu studii superioare si multa experienta in domeniu.

 • Octavian Baisan
  Fost poloist si multiplu campion national.

 • Ionut Pena 
  Fost inotator de performanta, in prezent devotat muncii si efortului depus zi de zi in bazinul de inot cu multiple aptitudini si calitati in organizarea antrenamentelor.

 • Wadi Bouchmel
  Wadi este apreciat si certificat de presedintele Tunisiei pentru rezultatele in preformanta echipei antrenate. 

Clubul nostru detine cele mai multe cupe, trofee, medalii și rezultate remarcabile la concursurile naționale. Clubul nostru urcă la toate concursurile pe primul loc cu ajutorul sportivilor care ne reprezinta la fiecare concurs, in fiecare proba, pe fiecare podium infierent de competitie. Secretul nostru este lupta cu timpul pe care o ducem zilnic atat antrenori cat si copii, in fiecare moment, la fiecare competitie si antrenament. Numele clubului poate fi descris prin cuvintele: performanta si timp

Performanța începe cu timpul !

Daca crezi ca ai timpul necesar pentru antrenamentele si competitiile de performanta completează formularul alăturat cu datele copilului și cu mesajul tău, iar membrii echipei bazinul din Berceni îți vor răspunde in cel mai scurt timp.

Numele:

Email:

Telefon:

Bazinul ales:

Mesajul:

Fotografii din timpul competitiilor sportive: 

[Best_Wordpress_Gallery id=”27″ gal_title=”Izvorani 5 noiembrie 2016″]