Învață și Perfectioneaza-te la Bazinul Olimpia: Cursuri de Înot pentru Copii cu Prețuri Competitive

Cu bucurie vă anunțăm redeschiderea bazinului Olimpia, după o renovare completă ce a transformat acest loc într-un adevărat paradis al înotului! Suntem încântați să vă invităm la cursurile noastre de înot pentru copii, oferindu-vă oportunitatea de a vă îmbunătăți abilitățile sau de a dezvolta performanțe remarcabile.

Cursurile de înot pentru copii la bazinul Olimpia sunt special concepute pentru a satisface toate nevoile și nivelurile de experiență. Avem oferte competitive, astfel încât fiecare familie să poată beneficia de această oportunitate unică de dezvoltare a abilităților în apă.

Preturile noastre competitive includ:

1. Copiii care doresc să se perfecționeze:
– Abonamente flexibile pe bază de lună, pentru a se potrivi oricărui program.
– Instructori calificați și atenți, care vor lucra cu fiecare copil pentru a-și îmbunătăți tehnica și încrederea în apă.

2. Copiii de performanță:
– Programe avansate și antrenamente personalizate pentru a-i ajuta pe cei dedicați să atingă niveluri de performanță înalte.
– Acces la facilități de antrenament de top și tehnologie avansată.

De asemenea, bazinul Olimpia oferă o gamă largă de facilități pentru a face experiența înotului cât mai plăcută și eficientă:

– Apă curată și încălzită pentru a asigura confort și siguranță.
– Vestiare și dușuri moderne pentru a vă face vizita mai comodă.
– O atmosferă prietenoasă și relaxantă pentru a vă ajuta să vă simțiți ca acasă.

În plus, suntem mândri să avem o echipă de instruiri cu experiență, care pun siguranța și progresul fiecărui copil în prim plan. Vrem să oferim o experiență memorabilă și distractivă în timp ce dezvoltăm abilitățile de înot.

Indiferent dacă doriți ca copilul dvs. să învețe să înoate sau să devină un înotător de performanță, suntem aici pentru a vă susține. Vă invităm să vă alăturați familiei noastre la bazinul Olimpia și să descoperiți bucuria înotului într-un mediu sigur și prietenos.

Pentru informații suplimentare și înregistrare, nu ezitați să ne contactați. Abordăm fiecare copil cu atenție și dedicare, pentru că credem că fiecare poate deveni un adevărat campion în apă. Vă așteptăm cu drag!

 

Rating:
5/5

Clubul LCD dispune de locatii de inot acoperite atat in sectorul 2 cat si in sectorul 3 si sectorul 6. Locatiile sunt cunoscute aflandu-se in incinta unor baze sportive, usor de ajuns cu orice mijloc de transport in comun. Locatia din sectorul 2 se afla in interiorul clubului Olimpia, cu o lungime de 25 m si latimea de 15m, adancimea de ~2m iar temperatura apei in bazin fiind de ~30 grade C iarna si ~28 grade C vara . Apa are un PH cu norme cuprinse intre 7,2 si 8,2 iar concentratia clorului rezidual liber este de 0,5 mg

O locatie excelenta cu un raport foarte bun calitate-pret.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.