Oferte inot pentru gradinite si scoli

Va invitam la cursurile de înot pentru copii in sectorul 4, exista, un club cu renume datorita profesorilor experimentati si campionilor nostri premiati pe toate podiumurile. In plus avem cele mai curate bazine de inot din Bucuresti (conform direcției de Sănătate Publică) datorita sistemelor de tratare a apei prin ultraviolete si ionizare.

Profesorii nostrii sunt absolventi ai Universitatii de Educatie Fizica si Sport, fosti sportivi de performanta in natatie sau polo pe apa. Ei organizeaza cursuri de inot pentru copii si adulti, Aqua Gym si Aqua Bebe. La cursurile de inot pentru copii antrenorii lucreaza in functie de nivelul fiecarui copil pe culoare diferite tinand cont de varsta si particularitatile fiecaruia.

Oferta pentru gradinite & after school

Pentrul toti copiii aflati la nivelul de initiere, consolidare si perfectionare inot va punem la dispozitie doua oferte de preturi valabile pentru grupe de minim 6 copii:

1. In timpul saptamanii (de luni pana vineri) intre orele 7:00 – 15:00

AbonamentDurataPret
4 sedinte4 ore in 1 luna110 lei
8 sedinte8 ore in 1 luna165 lei
12 sedinte12 ore in 1 luna220 lei

2. In weekend (samabta si duminica) intre orele: 10:00 – 12:00 + zilnic in timpul saptamanii intre orele: 16:00 –  20:00

AbonamentDurataPret
4 sedinte4 ore in 1 luna165 lei
8 sedinte8 ore in 1 luna275 lei
12 sedinte12 ore in 1 luna330 lei
Preturile si programul de mai sus, sunt valabile pentru grupe de minim 6 copii. Pentru grupe mai mici de 6 copii, plata se va face pe sedinta: 30 lei / sedinta. 

De ce sa practice copilul inot ?

Atunci când practică înot, copiii învaţă să elaboreze anumite strategii, cum să-şi întărească voinţa, dar şi cum să-şi controleze stresul şi suferinţa. Pe lângă beneficiile fizice, copiii capătă mai multă siguranţă, încredere în ei inşişi, autocontrol şi independență. Motivul pentru care am deschis clubul a fost dorința de a le arăta copiilor cât de frumos și benefic este înotul și câte satisfacții îți poate aduce. De aceea fiecare curs de înot pentru copii este gândit pe etape, în așa fel încât să fie o bucurie pentru cei mici, dar și un real folos. Astfel, copilul așteaptă entuziasmat fiecare ședință.