Sala de fitness & bazinul de inot

Sala de fitness & bazinul de inot

O sala complet echipata cu aparate pentru fiecare grupa musculara. Aparatele speciale au fost achizitionate in scopul pregatirii performantei in inot. Cu ajutorul aparatelor specifice alaturi de antrenorii echipei vom imbunatatii pe zi ce trece tehnica si rezistenta fiecarui sportiv atat pe uscat cat si in apa.

Cel mai nou aparat:

Vasa trainer este cea mai buna banca de antrenament pentru maximizarea eficientei in inot, avand ca scop formarea musculaturii in tot corpul. Alte scopuri ale aparatului:

  • dezvoltarea puterii specifice

  • imbunatatirea tehnicii la nivelul bratelor si a picioarelor

  • imbunatatirea coordonarii bratelor si a picioarelor

Cum se foloseste:

Cum arata bazinul de inot:

Localizarea clubului:

Bazinele noastre se afla situate in sector 4 – cartier Berceni, in apropierea Mall-ului Sun Plazza. Unul dintre cele doua bazine de inot este destinat copiilor mici, bebelusilor cu varsta de peste 1 luna si este tratat corespunzator prin ionizarea apei. Acest sistem de curatare a apei prin ionizare este cel mai nou si revolutionar sistem pentru curatarea mediului acvatic fara substante care pot dauna nou-nascutilor

Inscriere prin formular (indiferent de ora):

Numele:

Email:

Telefon:

Bazinul ales:

Mesajul:

Alaturati-va echipei de performanta:

Antrenorii nostri va invita sa va alaturati echipei de performanta. Clubul a reusit sa aduca intr-un timp scurt performante la campionatele municipale organizate de Asociatia Municipala de Natatie Bucuresti, cat si la cele nationale sustinute de Federatia Româna de Natație și Pentatlon Modern.

O parte din campionii nostri alaturi de Carmen Bunaciu si Camelia Potec

Alaturi de Carmen Bunaciu si Camelia Potec