Noi si voi, echipa si forta !

“Noi suntem echipa voi sunteti forta!”

Cu acest motto a debutat competitia sportiva destinata exclusiv sportivilor Aqua Life, in bazinul olimpic Izvorani.

Aqua Life la Izvorani

Cu un numar de peste 200 de sportivi, clubul Aqua Life a incheiat anul prin organizarea competitiei sportive in bazinul olimpic Izvorani. Evenimentul a debutat cu parada sportivilor și intonarea imnului national, urmate de proba de 200 metrii mixt a antrenorilor grupelor de performanta. Deschiderea concursului a fost primita cu entuziasm de toți cei prezenți.

Fiind un concurs dedicat atat copiilor cat si parintilor inscrisi la stafete, a fost important ca efortul fiecărui sportiv să fie recompensat. Astfel pentru copii, Mos Craciun si-a facut prezenta oferindu-le cate un cadou, iar campionii castigatori (atat parinti cat si copii) au primit medaliile si diplomele binemeritate corespunzatoare celor 3 locuri. Sportivii câștigători au fost premiați de către d-na Carmen Bunaciu si sustinuti de aplauzele spectatorilor.

Multumim pe aceasta cale tuturor parintilor sustinatori, antrenorilor si copiilor, d-nei Carmen Bunaciu si nu in ultimul rand tuturor organizatorilor care au facut ca aceasta competitie sa fie dusa la bun sfarsit in aplauzele sustinatorilor. Pozele pot fi gasite accesand linkul urmator: