Swim Advisor » Cursuri inot » Blog » Oferta cursuri inot adulti

Oferta cursuri inot adulti

Reducere la cursurile de inot pentru adulti:

400 lei 300 lei – nelimitat
(in programul bazinului scolii nr.25)

Cursuri de inot pentru adulti
(pret redus si sedinte nelimitate)

Incepand cu varsta de 18 ani adultii pot face parte dintr-o grupa de nivel asemanator. Exista grupe de incepatori, si grupe de avansati. Pentru fiecare grupa exista unul sau mai multi antrenori care se ocupa exclusiv de grupa respectiva.

 

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile.

Unde sunt organizate cursurile de inot pentru adulti ?
Bazinul de inot este situat in spatele scolii nr. 25, pe Strada Ghinea Brătăşanu nr. 7, in zona Colentina (Obor), sector 2 Bucuresti. Intrarea se face prin Strada Litovoi Voievod. Ca punct de reper este mall-ul Veranda sau statia de metrou Obor.

Care este programul cursurilor de inot pentru adulti?

Cursurile de inot pentru addulti sunt organizate intre orele 20:00  si 21:00 de luni pana vineri. Sambata puteti sa veniti de asemenea de la ora  10:00 sau 11:00. Valabilitatea abonamentelor este de 4 saptamani. Programul poate fi extins daca alegeti un antrenor personal.

Cursuri de inot adulti in bazinul  scolii 25

 Strada Ghinea Brătăşanu nr. 7 (sector 2)

Bazinul scolii Gimnaziale 25

Receptie: 0761633663Detalii:   0723000050

Piscina de înot se află într-o clădire nouă, construită lângă Școala Gimnaziana nr.25. Bazinul de înot are o adâncime variabilă între 1,20 şi 1,80 m şi o dimensiune de 25 x 12,5 m. Este prevăzut cu 5 culoare de 2,5 m lăţime şi cu blocstarturi la capătul de 1,80 m adâncime în conformitate cu normele europene. Aici sunt organizate cursuri de inot pentru adulti si copii, ore de performanta in natatie si polo, recuperare fizica sub indrumarea kinetoterapeutilor si antrenorilor de aqua gym.

Mai multe detalii prin formular, indiferent de ora.

Daca doresti sa beneficiezi de o anumita oferta, sa soliciti informatii sau sa faci o rezervare intr-una din locatiile afisate te rugam sa completezi formularul de mai jos.

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  Bazinul ales*

  Tipul abonamentului* pentru

  Alte informatii necesare ?