Sari la conținut
Swim Advisor » Cursuri inot » Blog » Cursuri inot Scoala 190

Cursuri inot Scoala 190

Elevii școlii generale și nu numai se pot bucura de un bazin semiolimpic acoperit, imediat după ce România va depăși situația actuală cauzată de pandemia de coronavirus. Cursurile de inot vor fi organizate gratuit pentru elevii scoli nr.190 din sectorul 4.

Bazinul de inot se afla pe strada Nițu Vasile Nr. 16 langa statia de metrou Piata Sudului, in cartierul Berceni. In acest bazin vor fi organizate cursuri de inot pentru copii si adulti, ore de performanta in Natatie si Polo pe apa, recuperare fizica, iar bazinul este deschis publicului larg pentru orele de agrement.

Lăsat în paragină în urmă cu mai bine de 15 ani, bazinul a cărui construcție a început la sfârșitul lunii martie 2019 se ridică acum la standarde europene, având toate facilitățile necesare: vestiare, dușuri, grupuri sanitare, camere pentru personalul didactic, spații tehnice, camere pentru echipamente sportive, dar și tribune pentru public. Desigur, bazinul are în dotare și un sistem performant de recirculare, filtrare și tratare a apei, dar și un sistem de încălzire și climatizare.

Un modern bazin de înot semiolimpic şi o sală de sport dotată cu echipamente care să faciliteze activităţile sportive au fost inaugurate la şcoala 190 din Bucureşti.

Noul bazin are dimensiuni semiolimpice și a fost omologat inclusiv pentru competiţiile naţionale şi internaţionale de nataţie.

Bazinul de inot beneficiaza de:

• sistem de supraveghere video interior/exterior sala de sport si bazin de inot – montare echipamente si configurare;
• sistem de control acces prin carduri intrare/iesire sala de sport si bazin de inot – montare echipamente si configurare;
• sistem antiefractie/alarma sala de sport si bazin de inot – montare echipamente si configurare;
• retea wireless sala de sport si bazin de inot – montare echipamente si configurare;

31 camere supraveghere

Pentru sistemul de supraveghere s-au folosit 31 camere video.

Autorizatie I.G.P.R.

Proiect autorizat si avizat de Inspectoratul General al Politiei Romane.

25 senzori de alarmare

Pentru sistemul de alarmare la efractie s-au folosit 25 senzori.

Solutie retea wireless

Implementare solutie retea wireless cu echipamente speciale.

10 centrale control acees

Pentru sistemul de control-acces s-au folosit 10 centrale.

2 camere server echipate

S-au echipat complet 2 cabinete metalice – 2 camere server.

 

Accesul se face prin strada Nițu Vasile Nr. 16 langa statia de metrou Piata Sudului, in cartierul Berceni, sector 4. In apropierea bazinului se afla Mall-ul Sun Plaza.