Swim Advisor » Cursuri inot » Blog » Cursuri inot gratuite pentru copiii din sectorul 2

Cursuri inot gratuite pentru copiii din sectorul 2

O data cu deschiderea scolilor au inceput cursurile de inot gratuite pentru copiii scolii nr.25 din sectorul 2. Bucuria copiilor este si bucuria antrenorilor de inot dar si a parintilor, datorita initiativei primariei sectorului 2, prin organizarea lectiilor de initiere si perfectionare inot fara costuri in baza unei proceduri simple si eficiente.

Care este programul cursurilor de inot gratuite ?

Va asteptam in fiecare zi de luni pana vineri intre orele 9:00 si 16:00 pentru inscriere. Elevii vor fi programati intr-una din grupele de initiere sau perfectionare in functie de nivelul si varsta fiecarui cursant.

Copiii vor beneficia ca in fiecare an de cursurile de inot gratuite pentru copii, sustinute de Atack Team si Primaria Sectorului 2. Cursurile de inot gratuite sunt organizate zilnic, de luni pana vineri pana la ora 16:00. O sedinta de inot dureaza 55 de minute.

Procedura de acces gratuit si documentele necesare cursurilor de inot gratuite pentru copiii scolii nr.25 din sectorul 2, sunt susținute de clubul sportiv ce administreaza bazinul scolii nr.25 si de Primăria Sectorului 2.

Parintele trebuie sa se prezinte impreuna cu copilul la receptia bazinului scolii nr.25 din sectorul 2 cu echipamentul necesar orelor de inot si documentele corespunzatoare pentru a face o programare.

Documentele pentru inscriere la cursurile de inot gratuite:

1. Adeverință de la școală privind calitatea de elev pentru sectorul 2
2. Adeverință de la medic cu mențiunea “Apt pentru înot”
3. Formularul completat de parinte la receptia bazinului, conform normelor de siguranta si preventie;

Recepția bazinului, va valida documentele, va programa elevul în grupa si programul corespunzător,  și va elibera abonamentul.

Aceasta initiativa a fost realizata si pusa in practica cu sprijinuil primariei sectorului 2 din Bucuresti.