Cursurile sunt organizate în bazinul Olimpia, unul dintre cele mai mari și moderne bazine de înot din București

Clubul de înot LCD este dedicat dezvoltării și promovării înotului printre copiii și tinerii din România. Unul dintre principalele sale obiective este de a crea oportunități pentru copiii talentați să își dezvolte abilitățile în acest sport și să ajungă la performanțe de top.

În acest sens, Clubul de înot LCD organizează cursuri de înot pentru copii și tineri care doresc să se specializeze în acest sport. Aceste cursuri sunt destinate celor care doresc să învețe tehnici de înot avansate și să își dezvolte abilitățile într-un mediu de învățare stimulativ și competitiv.

Cursurile sunt organizate în bazinul Olimpia, unul dintre cele mai mari și moderne bazine de înot din București. Bazinul are o lungime de 50 de metri și este echipat cu cele mai bune facilități și echipamente pentru înot, inclusiv cronometre electronice și aparate de înot contracurent.

Echipa de antrenori de înot de la Clubul LCD este formată din specialiști cu experiență și cu abilități recunoscute în domeniul înotului. Aceștia lucrează cu copiii și tinerii în mod individual și în grupuri mici, adaptând antrenamentele în funcție de nivelul de aptitudini și de nevoile fiecărui copil.

În plus, cursurile de înot oferite de Clubul LCD nu se limitează doar la aspectele tehnice ale înotului. Echipa de antrenori se concentrează și pe dezvoltarea abilităților psihologice și emoționale ale copiilor, ajutându-i să-și dezvolte încrederea și motivația de a atinge performanțe ridicate.

Un alt avantaj al cursurilor de înot organizate de Clubul LCD este că acestea oferă copiilor și tinerilor oportunitatea de a se conecta cu alți copii care își împărtășesc pasiunea pentru înot și de a participa la competiții la nivel local și național.

În concluzie, Clubul de înot LCD oferă cursuri de înot pentru copii și tineri care doresc să își dezvolte abilitățile în acest sport și să atingă performanțe ridicate. Cursurile sunt organizate în bazinul Olimpia, cu facilități și echipamente de top, iar echipa de antrenori specializați ajută copiii să-și dezvolte atât abilitățile tehnice, cât și cele psihologice și emoționale.

Rating:
5/5

Clubul LCD dispune de locatii de inot acoperite atat in sectorul 2 cat si in sectorul 3 si sectorul 6. Locatiile sunt cunoscute aflandu-se in incinta unor baze sportive, usor de ajuns cu orice mijloc de transport in comun. Locatia din sectorul 2 se afla in interiorul clubului Olimpia, cu o lungime de 25 m si latimea de 15m, adancimea de ~2m iar temperatura apei in bazin fiind de ~30 grade C iarna si ~28 grade C vara . Apa are un PH cu norme cuprinse intre 7,2 si 8,2 iar concentratia clorului rezidual liber este de 0,5 mg

O locatie excelenta cu un raport foarte bun calitate-pret.