Concursul de inot de la Targoviste

Competiția s-a desfășurat în zilele de 18 și 19 februarie 2017. Au avut loc nu mai puțin de 52 de curse, iar competiția s-a bucurat de prezența doamnei Camelia Potec, marea noastră campioană olimpică, care este și președinte al Federației Române de Natație și de Pentatlon Modern.

La competiţia de înot au participat aproximativ 400 de copii, cu vârste cuprinse între 8 şi 11 ani. A fost unul dintre cele mai importante concursursuri organizate la Complexul Turistic de Nataţie.

La concurs a fost Camelia Potec si Carmen Bunaciu

La evenimentul sportiv au fost prezente mai multe personalităţi, printre care Camelia Potec, preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern si Carmen Bunaciu, lengenda din bazin cu care s-a deschis practic performanta in natatia romaneasca.

Echipa bazinul din Berceni la concurs:

Ca deobicei copiii clubului au fost prezenti alaturi de antrenori. Acestia au obtinut rezultatele binemeritate urcand pe podium la toate probele. Alaturi de ei cu indrumari si sfaturi utile a fost Carmen Bunaciu.

Dintre toate urcarile pe podium copiii care au obtinut locul 1 sunt:  Rosu Rares – spate, Ciobanu Gabriel – bras, Ciobanu Mihai – liber. Dintre acestia trebuie sa mentionam in special performantele lui Rares apropiate de recodul national, motiv pentru are acesta a primit si cel mai bun punctaj.  Felicitari.

Multumim pentru sustinere parintilor si copiilor, antrenorilor si conducerii clubului bazinul din Berceni Bucuresti.