Cursuri de inot in sectorul 4

Cursurile de inot in sectorul 4

Cursurile de inot din sectorul 4 sunt organizate pentru copii si adulti in bazinul de inot din Berceni, situat in apropierea mall-ului Sun Plazza. In acest bazin de inot orele de inot sunt organizate atat la nivel de grup cat si cu antrenori individuali pentru cei care doresc o asistenta mai buna sau pentru bebelusi, in bazinul tratat special fara clor. Bazinul este situat intr-o zona accesibila supravegheata video cu locuri de parcare.

Cursurile de inot din sectorul 4 pentru copii

Teama de apa dispare repede atunci cand copiii invata, de mici, sa inoate alaturi de alti pitici de varsta lor, sub o supraveghere atenta si imbinand jocul cu antrenamentul specific, adecvat varstei!

Un pestisor a spus: ”Nerabdatori asteptam ziua cand mergem la cursul de inot, sa ne distram, sa ne simtim bine si sa ne balacim! Acolo intalnim alti pestisori cu care ne imprietenim, invatam impreuna lucruri noi, cantam si facem exercitii. Si cel mai important: inotam si ne jucam ! Noua, personal, ne plac cel mai mult sariturile si scufundarile. ”

Perioada de desfasurare a cursurilor de inot:

15 ianuarie – 15 decembrie
Locatie:
Bazinul din Berceni, de langa mall Sun Plaza;

Echipament necesar pentru inot:

Costum de baie, casca, ochelari de inot, papuci de baie si prosop.

De ce este important inotul pentru sanatate?

Inotul dezvolta muschii fesieri si pectorali, coapsele si gambele si are un rol important in dezvoltarea armonioasa a abdomenului. Inotul dezvolta muschii fesieri si pectorali, coapsele si gambele si are un rol important in dezvoltarea armonioasa a abdomenului.

De la ce varsta e bine sa ne dam copilul la inot?

Este recomandat sa-i familiarizati pe cei mici cu inotul la varste cat mai mici. Cei mici sunt obisnuiti inca din perioada intrauterina cu miscarile de baza ale inotului, astfel pot deprinde cu usurinta miscari mult mai elaborate, cand incep sa mearga la cursuri de inot. Am auzit multe povesti despre copii invatati sa inoate prin simpla aruncare in apa, si de aceea am dezvoltat metode simpatice pentru copii si foarte eficiente pentru antrenori, astfel incat, la cursurile de inot, copiii nu sunt cocolositi, ci stimulati sa devina prietenii apei si sa capete incredere in antrenori. Temperatura apei din piscina este de 30°-31°, analizele apei recoltandu-se saptamanal.

Bazinele noastre se afla situate in cartierul Berceni, in apropierea Mall-ului Sun Plazza, inainte de OMV (Sos. Berceni nr.8). Unul dintre cele doua bazine de inot este destinat copiilor mici, bebelusilor cu varsta de peste 1 luna si este tratat corespunzator prin ionizarea apei. Acest sistem de curatare a apei prin ionizare este cel mai nou si revolutionar sistem pentru curatarea mediului acvatic fara substante care pot dauna nou-nascutilor.

Contact

Numele:

Email:

Telefon:

Mesajul: