Cursuri de initiere inot

Cursuri de initiere inot

Primele cursuri de initiere inot sunt de neuitat!

Învață alături de instructori experimentati pentru a beneficia de cele mai plăcute experiențe și îți garantăm că ai să revii pentru aprofundare și învățare pe termen lung!

Dacă nu ai mai înotat până acum, pregătește-te pentru experiențe unice alături de instructorii noștri. Pe siteul initiereinot.com vei gasi locatii in care poti invata sa inoti sau sa te perfectionezi indiferent de varsta pe care o ai. Pasionați de ceea ce fac, antrenorii de initiere inot îți vor transmite și ție dragostea de a face mișcare în apă.

Cursurile de initiere inot pentru copii

Cursurile de inot dezvoltă în mod armonios musculatura, mai ales în zona umerilor, a spatelui și a pieptului. Înotul este sănătate curată – mișcările complexe cresc flexibilitatea la nivelul articulațiilor, iar inima pompeaza mai rapid, oxigenând suplimentar organismului.

În mare sau la bazin, în piscină în lac sau în ocean, înotul este același, deși diferit. Învață diferitele stiluri de înot pentru a-ți dezvolta și tonifia diferitele categorii de mușchi și pentru a răspunde cât mai bine nevoile corpului tău de tonifiere sau relaxare.

You must be logged in to post a comment.