Cursuri de Înot pentru Copii de Performanță în Sectorul 2: Selecție pentru Vârstele 7-9 Ani

Descoperă Talentele Înotului de Mâine!

În căutarea viitorilor campioni , anunțăm cu entuziasm lansarea unui nou program de cursuri de înot dedicat copiilor cu potențial de performanță, în special pentru vârsta de 7-9 ani. Acest program este conceput nu doar pentru a dezvolta abilitățile de înot, ci și pentru a identifica și cultiva talentele înnăscute ale tinerilor înotători.

Selecția de Performanță: Începând cu data de 1 ianuarie 2024, va avea loc procesul de selecție pentru noul grup de performanță. Selecția se adresează copiilor cu vârstele între 7 și 9 ani care au deja experiență în înot și care au demonstrat un potențial deosebit în acest sport. În cadrul selecției, copiii vor fi evaluați pe baza tehnicilor de înot, rezistenței, agilității și a aptitudinilor fizice generale.

Despre Cursuri: Cursurile noastre sunt concepute pentru a oferi o formare completă în înot, punând accent pe tehnică, viteză, rezistență și strategie de competiție. Antrenorii noștri sunt foști înotători de performanță și experți recunoscuți în domeniu, dedicați dezvoltării fiecărui copil. Programul de antrenament este personalizat pentru a se potrivi cu nevoile și abilitățile fiecărui înotător în parte.

Facilități și Echipament: Cursurile se vor desfășura într-o bază modernă de înot din Sectorul 2, dotată cu echipament de ultimă generație. Fiecare copil va beneficia de echipament individual și suport continuu pentru a se asigura că experiența de învățare este atât sigură, cât și eficientă.

Beneficiile Înotului de Performanță: Pe lângă dezvoltarea abilităților în înot, programul nostru își propune să cultive și alte valori importante cum ar fi disciplina, perseverența, lucrul în echipă și autocontrolul. Aceste valori sunt esențiale nu doar în sport, ci și în viața de zi cu zi.

Nu ratați oportunitatea de a vă înscrie copilul într-un program de înot de performanță unde potențialul și talentul se întâlnesc cu antrenamentul de top și unde fiecare copil are șansa de a deveni un înotător excepțional.

Rating:
5/5

Clubul LCD dispune de locatii de inot acoperite atat in sectorul 2 cat si in sectorul 3 si sectorul 6. Locatiile sunt cunoscute aflandu-se in incinta unor baze sportive, usor de ajuns cu orice mijloc de transport in comun. Locatia din sectorul 2 se afla in interiorul clubului Olimpia, cu o lungime de 25 m si latimea de 15m, adancimea de ~2m iar temperatura apei in bazin fiind de ~30 grade C iarna si ~28 grade C vara . Apa are un PH cu norme cuprinse intre 7,2 si 8,2 iar concentratia clorului rezidual liber este de 0,5 mg

O locatie excelenta cu un raport foarte bun calitate-pret.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.