Swim Advisor » Cursuri inot » Blog » Cursuri inot adulti la Scoala 25

Cursuri inot adulti la Scoala 25

Cursuri inot adulti la Scoala 25 

Cursurile de inot din bazinul scolii Gimnaziale sunt organizate in zona Obor, cartierul Colentina, de catre profesori experimentati, fosti campioni cu studii superioare, absolventi ai facultatii de Educatie Fizica si Sport. Profesorii si antrenorii lucreaza pe culoare diferite in functie de nivelul cursantilor, oferind cea mai buna asistenta.

Cursuri inot scoala 25

Cursuri inot adulti la scoala 25

Cursuri de inot pentru adulti in sector 2

Bazinul scolii gimnaziale nr. 25 este situat pe Strada Ghinea Brătăşanu 7, in zona Colentina, sector 2 Bucuresti.  Primăria Sectorului 2 și Clubul Sportiv Atack Team au încheiat recent un protocol de colaborare prin care bazinul de înot al Școlii Gimnaziale nr.25 să fie pus în funcțiune, iar elevii acestei unități de învățământ, precum și alți copii din Capitală, să beneficieze de lecții de natație și polo de la antrenori specializați.

Care sunt preturile ?

In bazinul scolii 25 sunt organizate cursuri de initiere inotperfectionare si performanta in natatie si polo. Atat adultii cat si copii vor inota pe culoare diferite in functie de nivelul fiecaruia. Preturile difera in functie de asistenta dorita.

Cursurile de inot pentru adulti:

  • 300 lei – 8 sedinte (nivel de grup)

  • 400 lei – 12 sedinte (nivel de grup)

  • 550 lei – 8 sedinte (antrenor personal – maxim 3 persoane)

  • 750 lei – 12 sedinte (antrenor personal – maxim 3 persoane)

  • 750 lei – 8 sedinte (antrenor individual – 1 persoana)

    (preturile de mai sus sunt valabile pentru copii si adulti)

Cursuri inot scoala 25