Sari la conținut

Cursuri inot copii gratuite in sector 4

Clubul de inot care administreaza bazinul din sectorul 4 organizeaza de luni până vineri în intervalul orar 8:00-15:00, iar sâmbăta și duminică în intervalul orar 8:00-10:00 cursuri de inot gratuite pentru toți elevii din Sectorul 4. Cursurile de inot sunt organizate GRATUIT la nivel de grup pentru toti copiii din sectorul 4! Inscrierea se face prin scoala in care invata copiii pentru rezervarea unei ore de inot pe saptamana.

 

Oricine dorește să practice acest sport în afara programului sus menționat se poate programa, contra-cost, direct la sediul bazinului de înot. Pentru siguranța tuturor, în fiecare zi între orele 15.00 și 16.00 se face dezinfecție prin nebulizare. 

Copiii care nu stiu sa inoate cu frică de apă, sau cei fără încredere, copiii care stiu sa inoate dar doresc sa se perfectioneze pot participa acum la cursurile de inot gratuite organizate in bazinul scolii 190 din sectorul 4 . Scopul este de a invata copiii sa inoate si de a îmbunătăți încrederea în apă și înot pentru a înveța să se relaxeze și să se bucure de acest sport benefic. Cursul oferă instrucțiuni privind abilitățile de bază: initiere / perfectionare, plutire, respirație, submersie și tehnici de supraviețuire.

Bazinul scolii nr. 190 este situat pe Strada Nițu Vasile Nr. 16, in zona Piata Sudului, cartierul Berceni sector 4 Bucuresti.  Primăria Sectorului 4 și Clubul Sportiv Atack Team au încheiat recent un protocol de colaborare prin care bazinul de înot al Școlii 190 din cartierul Berceni să fie pus în funcțiune, iar elevii acestei unități de învățământ, precum și alți copii din sectorul 4, să beneficieze de lecții de inot de la antrenori specializați.