Cursurile de perfectionare inot organizate in bazinul Olimpia

Clubul LCD organizeaza cursuri de inot pentru copii in bazinul Olimpia. Aceste cursuri sunt destinate copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 14 ani si ofera ocazia acestora sa invete notiuni de baza despre inot, dar cu posibilitatea de perfectionare pentru a-si dezvolta abilitatile de inot si sa se distreze impreuna. Cursurile sunt pregatite de antrenori cu experienta si sunt adaptate nevoilor fiecarui copil. Obiectivele noastre sunt de a oferi copiilor ocazia de a invata inotul si de a se perfectiona intr-un mediu placut si sigur, in timp ce beneficiaza de experiente pozitive prin exercitii acvatice pe termen lung.

Cursuri inot copii pentru perfectionare in bazinul Olimpia

Daca vrei ca copilul tau sa se perfectionare la acest sport in conditii sigure si sa se bucure de beneficiile acestei activitati, atunci cursurile de inot organizate in regim de perfectionare la Bazinul Olimpia sunt exact ceea ce cauti. Bazinul Olimpia este una dintre cele mai moderne si cunoscute locatii din Bucuresti. Acesta are 25 de metri si este dotat cu tehnologie moderna pentru ca micii inotatori sa se bucure de o experienta cat mai placuta.

Cursurile de inot pentru copiii care stiu s a inoate sunt organizate in grupuri mici si medii, astfel incat instructorii sa le poata acorda fiecaruia atentia necesara. La clubul de inot care organizeaza cursurile pentru copii in bazinul Olimpia, antrenorii de inot si instructorii sunt specializati in predare si au experienta in lucrul cu copiii. Cursurile sunt adaptate varstei si nivelului de pregatire al fiecarui copil, astfel incat acesta sa invete sa inoate in cel mai scurt timp si sa se bucure de experienta unui curs de inot organizat cu placere de antrenorii din bazin.

Cursurile de inot pentru copii sunt o modalitate excelenta de a-i oferi copilului tau ocazia sa invete sa inoate mai bine si de a-i creste capacitatea musculara si respiratorie in timp ce se bucura de beneficiile acestei activitati. In plus, aceste cursuri ii ofera copilului ocazia sa traiasca o experienta placuta in Bazinul Olimpia si sa se intalneasca cu alti copii aflati la acelasi nivel si cu varste apropiate. Cursurile promoveaza si invatarea responsabilitatii si respectului fata de ceilalti.

Asadar, daca vrei ca copilul tau sa invete sa inoate cu placere, in siguranta si sa se bucure de numerosele beneficii pe care le aduce acest sport,  Bazinul Olimpia si cursurile de inot organizate aici sunt o alegere excelenta. Acestea ofera copilului tau o experienta placuta si dezvolta abilitatile si responsabilitatea copiilor incepand cu varsta de 3 ani.

Rating:
5/5

Clubul LCD dispune de locatii de inot acoperite atat in sectorul 2 cat si in sectorul 3 si sectorul 6. Locatiile sunt cunoscute aflandu-se in incinta unor baze sportive, usor de ajuns cu orice mijloc de transport in comun. Locatia din sectorul 2 se afla in interiorul clubului Olimpia, cu o lungime de 25 m si latimea de 15m, adancimea de ~2m iar temperatura apei in bazin fiind de ~30 grade C iarna si ~28 grade C vara . Apa are un PH cu norme cuprinse intre 7,2 si 8,2 iar concentratia clorului rezidual liber este de 0,5 mg

O locatie excelenta cu un raport foarte bun calitate-pret.

Leave a Comment