Unde poti sa faci cursuri de inot in sectorul 2

Unde poti sa faci cursuri de inot in sectorul 2

Înotul câştigă tot mai mult teren în rândul persoanelor pasionate de sport şi, în acelaşi timp, cucereşte inimile multor părinţi dornici să îşi ducă puştii la un sport care le garantează o dezvoltare armonioasă.

Cum îți alegi bazinul?

Sunt de luat în calcul câteva aspecte în alegerea unui piscine sau a unui bazin de înot:

  • În primul rând, probabil ne gândim cu toții prima dată la apropierea de casă. Dar nu e suficient.

  • Indiferent dacă vorbim despre cursuri de iniţiere pentru adulţi sau copii sau despre alegerea unui loc bun de antrenament sau relaxare prin înot, sunt câteva lucruri de la care nu se poate face rabat.

  • Cel mai important aspect este reprezentat de condiţiile igienico-sanitare. Mai pe scurt, curăţenia. În vestiar, la duşuri, toalete şi în incinta bazinului curăţenia este absolut obligatorie.

  • În acelaşi registru intră şi calitatea apei. În prezent există diverse metode chimice prin care se realizează dezinfectarea apei şi nu ar fi rău dacă te-ai informa puţin despre tehnicile folosite, mai ales dacă e vorba de copiii tăi care merg acolo.

Mai jos gasiti toate cursurile de inot desfasurate in sectorul 2:

Cursuri de inot la Scoala 25 (Colentina – Obor)
Str. Ghinea Bratasanu, in sector 2 Bucuresti

Cursuri inot scoala 25Bazinul de  inot al scolii Gimnaziale, este acoperit cu arce de lemn ce sprijina în cele doua diafragme laterale ale cladirii.

La parterul cladirii se gasesc spatiile generoase si moderne pentru vestiare, precum si spatiile tehnice pentru sistemele automatizate.

Cursuri de inot la Dinamo

Bazinul Dinamo se afla pe Sos. Stefan cel Mare in interiorul clubului sportiv Dinamo.

Aici intalniti cele mai variate servicii din inot intr-unul din cele ma moderne bazine de inot din Bucuresti.

Bazinul de inot Persepolis
Pozitionat in partea de nord a Bucurestiului, la cateva minute de Aeroportul Baneasa si la 10 minute de Aeroportul Otopeni, Hotel Persepolis este un loc special, ideal pentru a petrece momente de neuitat.Bazin inot Persepolis

Bazin de inot Futura Gym
Futura Gym vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu aparatura de ultima generatia DASO CADO si aparate cardio profesionale.

Bazin de inot Alexandreea Club Fitness & Spa
A avut inaugurarea in data de 19 aprilie 2010 si se vrea a fi unul dintre cele mai mari si mai moderne Cluburi din Romania, club la care va invitam acum sa va petreceti o parte din timpul vostru liber.

Bazin de inot Bery Fitness Spa Iancului
Atmosfera placuta este completata de sistemul modern de conditionare a aerului care asigura temperatura si umiditatea optima desfasurarii exercitiilor fizice.

Bazin de inot Pescarius Sport & Spa
Situat in zona de nord a Bucurestiului, pe malul lacului Tei, Pescariu SportsA&ASpa este un club privat administrat de Fundatia Dinu Pescariu.

You must be logged in to post a comment.